agnella jak czytam twoj wpis to tak jakbym o sobie czytala na początku, na sutku mialam taką ranę, bolała jak cholera! a wlasnie z tego cycka najwiecej lecialo mleka wiec jak mala pila to zaciskalam zeby z bolu, kapuste tez przykladalam, smarowalam maltanem, wietrzylam, nawet octeniseptem sobie psiknelam kilka razy.... potem trzeba umyc cycek. po jakis tygodniach odpadł strup z tego i byl spokoj wreszcie. ale początki wspominam fatalnie...
odebralam mocz malej dzis, kilka bakteri ma, i wapn podwyzszony, ale pediatra na szybko bo kolejke miala powiedziala ze ok, zebym na spokojnie na wizyte przyszla z tymi wynikami porozmawiac, czekam na wynik posiewu jeszcze.
wczoraj mala mi spala 8 godzin w nocy

za to w dzien boli ją ten brzuch jest nie znośna, boże tak chcialam zeby po 3cim miesiacu i to znikneło a tu dupa

nie wiem czy zmieniac jej te mleko dla alergikow pomalu czy co robic :/ za kazdym razem jak ma napad to chce wezwac lekarza do domu, ale maz mi odrazda, wizyta 200 zł, a nocna 300zł :/
poszlam dzis sobie na henne ale myslami bylam w domu, jak sobie maz radzi, czy mala bardzo beczy, no jesc niechchiala tak sie pręży i beczy. aisha a za te ucho jak tak robi to znakiem tego jest spiąca. ide w pon na szczepienie, to ją zbada lekarka czy jest ok.
powiem wam ze skutecznie jestem zniechcecona na kolejne dziecko... nie mam w zwyczaju przeklinac ale kuźwa dlaczego do cholery jeszcze nie wymyslono skutecznego leczenia tych przeklętych kolek!! ehhh