Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wy tez macie fajnie bo macie juz swoje brzdace w domu ☺ wydaje mi sie ze jak juz chodz jeden jest to wiekszy spokoj.
Mimi mam nadzieje ze starnka beda owocne ☺
Asia to prawda,teraz to przeleci...I zaraz będziesz tulić bąbelka
Jak idzie sporządzanie listy zakupów?Ja też mam i powoli sobie kupujemy.Ja wróciłam z miasta i przegapiłam porę obiadową dopiero teraz robię.Nie wiem czy ma to jakiś wpływ na cukier,mam nadzieję,że nie.
Może pogoda się poprawi a na zajęciach będzie fajnie jak ostatnio
Zuza a zgłaszałaś to gdzieś, że taki NOP wystąpił? w sensie, czy uznali autyzm za skutek szczepień czy się wypierają, że to nie od tego.
Ja dzisiaj kupiłam komplet ciuszków tj. pajacyk, body, spodenki, czapeczkę, śliniak, skarpetki i te rękawiczki na dłonie, nie wiem jak to się fachowo nazywa. I jeszcze butelkę Avent tą najmniejszą, napisane jest 0+ a była też taka +1m i nie wiem czy nie kupiłam za małą, pewnie później będę musiała dokupić tą 200ml. Jestem zielona w tych sprawach.
Tak samo nie wiem czy kupowac ubranka na 56cm czy na 62cm, czy takie i takie.. Pomóżcie!
Tak,zgłaszaliśmy w przychodni ale oni nas zlekceważyli...A my już dalej nie walczyliśmy,skupiliśmy się na pomaganiu Kubie.
Butelkę możesz dokupić następną na pewno się przyda,ale jest pewnie możliwość wymiany samych smoczków.Przynajmniej tak jest z butelkami Tommee Tippee.Używaliśmy ich przy Kubie i teraz też się na nie zdecydujemy.Wstaw fotki dzisiejszych łupów Ja myślę,że warto się zaopatrzyć w oba rozmiary bo niewiadomo jak duże dziecko się urodzi
Hej dziewczyny ja juz po zajeciach fajnie nawet bylo tylko jeszcze jedna dziewczyna byla a zapisanych na ta godz bylo az8 ☺ ja dzis kupilam maskotke kibusia puchatka i nie wiem czy to nie dla mnie bo go uwielbiam haha ☺
A mnie dzis cos od rana pod brzusze pobolewa jakby pecherz bo jak sie wysiusiam to lzej ale tylko na chwile ciagnie mnie jak chodze miala tak moze ktoras?