Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluję!!!! Dobrze, że byłaś pod opieką i wszystko dobrze się skończyło [emoji4]Cicho tu bo mnie nie bylo [emoji5] a wiec tak na patologi tak jak pisalam mialam slaby zasieg i noe bylo jak pisac. W sobote wieczorem zaczelam miec dziwne objawy jakies mgielki przed oczami ale co najdziwniejsze dretwial mi jezyk i podniebienie moj A mowi zglos lekarzowi po poludniu cisnienie bylo cos 133na 90 wiec ok przyszla polozna zmierzyc cisnienie to odrazu wyrwala kartke zebym nie widziala jej co pisali cisnienia i poleciala po lekarzy jak pytalam jakie bylo to tylko ze duze i mimo podania lekow roslo wiec postanowili w trybie natychmiastowym zrobic cc i tak to sie skonczylo ze o 23:48 urodzil sie Gabrys z waga 3150 [emoji5] malo troche dostal punktow bo tylko 5 ale po 2 min juz 8 czy jakos tak ogolnie nie widac na razie po nim wczesniactwa urodzil sie w 36t4d. Dobrze ze bylam w szpitalu bo tak to nie wiadomo jakby sie to skonczylo zeby w domu tak. Na porodowce tylko powiedzieli ze cisnienie spada juz to bylo 223na 160 to nie wiem ile bylo wczesniej jak to niby spadalo. Teraz juz ksiazkowe 120 z groszem na 80-90. Mialam pelna narkoze bo nie dal rady wbic sie w kregoslup jakos i po godz prob sie poddal ze bedzie ogolne ale moze i dobrze. Czuje sie super maly tez podobno w piatek do domu [emoji5] jak mi sie uda wrzuce zdjecie a jak nie to juz w domu.
Marta gratulacje mam nadzieje ze moge tu z Wami zostac [emoji5] ciekawe ile waze teraz chodz czuje sie ciezko od tych kroplowek i wszystkiego.