Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wy sobie i tak doskonale radzicie we dwoje, my dopiero przejdziemy test, bo to będzie pierwsze dziecko Ale jestem dobrej myśli, nic innego nie pozostaje
Dzień dobry, kobitki. Ja dzisiaj wstałam z mocnym postanowieniem sprzątniecia salonu na perfekt i już prawie skończyłam prać kanapę. Ale idzie mi to jak po grudzie, brzuch się stawia. No ale mam cały dzień, zdążę jakie plany na dziś?
Ja tez musze dzisiaj szczątkowe spa wykonać, bo czeka mnie depilacja poszłam za Waszą radą i kupiłam krem do depilacji, ciekawe czy pójdzie łatwiej niż golenie
I ja się witam
Dzisiaj obudziłam się o 4 na siusiu i poza tym że byłam dalej śpiaca to czułam się świetnie jak już dawno się nie czułam!Żadnego bólu,ciągnięcia w pachwinach,wstałam bez problemu.Ale zasnęłam dalej i jak już się wyspałam to ból powrócił:/ Też mam na dziś w planach sprzątanie w żółwim tempie