reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Wy sobie i tak doskonale radzicie we dwoje, my dopiero przejdziemy test, bo to będzie pierwsze dziecko :) Ale jestem dobrej myśli, nic innego nie pozostaje :D

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Dzień dobry, kobitki. Ja dzisiaj wstałam z mocnym postanowieniem sprzątniecia salonu na perfekt i już prawie skończyłam prać kanapę. Ale idzie mi to jak po grudzie, brzuch się stawia. No ale mam cały dzień, zdążę :D jakie plany na dziś?

Ja tez musze dzisiaj szczątkowe spa wykonać, bo czeka mnie depilacja :D poszłam za Waszą radą i kupiłam krem do depilacji, ciekawe czy pójdzie łatwiej niż golenie :D

I ja się witam:)
Dzisiaj obudziłam się o 4 na siusiu i poza tym że byłam dalej śpiaca to czułam się świetnie jak już dawno się nie czułam!Żadnego bólu,ciągnięcia w pachwinach,wstałam bez problemu.Ale zasnęłam dalej i jak już się wyspałam to ból powrócił:/ Też mam na dziś w planach sprzątanie w żółwim tempie;)

Hej :)
Ja już nastawilam obiad i zjadłam placki z dżemem na 2 śniadanie [emoji86][emoji87][emoji85]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do południa można szaleć, ja wciągnęłam 4 delicje do kawy :)

Dziewczyny jak w całości nazywa się badanie bety? Jutro idę robić hormony, to bym zrobiła od razu...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry