Hej dziewczynki dopiero Was nadrobilam bo jakis zalatany mam tydz. Zaraz opowiem co u mnie ale najpierw odpisze co mialam przy pamieci ☺
Zuza strach jest zawsze ale bedzie dobrze ☺ co do rzeczy do szpitala dla dziecka to niby u mnie tez byly ale pampersow nie bylo i jak na majowych mamach bylam to tez dziewczyny pisaly ze nigdzie pieluch nie ma. Radze Ci wziasc po zatem dzieci sa z mamami i co zrobi w pieluche i bedziesz biegla prosila o czysta do tych super sympatycznych pan tak samo z ubrankami niby po kampieli ubierali w szpitalne chodz jak dales ubrali by w Twoje dzieciaczkowi sie uleje i bedziesz prosic o czyste bo dzieci tylko wieczorem na kampiel na chwile zabieraja chyba ze na badanie jakies i powiem Ci lepiej miec swoje.
Kurcze Ka robic mi tu szybko test co to ma byc ☺
Mimi Ty sie tak tym cukrem nie stresuj bo stres gorzej szkodzi .
Agunia Michas cudowny ☺
Olenka Zuzia przesypia cala noc?
Teraz co u mnie hmm Gabrys w miare grzeczny tylko czesto sie napina jakby kupy nie mogl zrobic a jak zrobi to jakies takie rzadkie jakby biegunka kurcze ze wycieka nogawkami ale robi 2-3 kupy na dobe to jakby nie biegunka i glupia juz jestem co z tym zrobic . W ooniedzialek dopiero bylam u gin po porodzie oczywiscie z maluchem wszystko u mnie ok ladnie sie pogoilo i mam teraz przyjsc albo po pierwszej miesiaczce albo po roku jakbym az tyle karmila.
Wczoraj bylam na pogrzebie u kolezanki z pracy miala 47lat tetniak w glowie zmarla niespodziewanie i pogrzeb byl o 13 wiec maz mial wyjsc z pracy o 12 ale stwierdzilam ze chcialabym wczesniej wyjsc z domu to jego siostre po prosilam zeby z malym godz posiedziala i sie wkurzylam bo moi tesciowie mieszkaja za plotem i nikt nawet nie zajdzie nigdy nawet jak maly byl po zabiegu z tym jezykiem wczoraj tylko wyszlam to maz jak wrocil to tesciowa przyszla jak jestem w domu to ani razu jeszcze nie zaszla nie wiem po co przyszla chyba w katy pozagladac jak nikogo nie bylo buu.
U mnie mama niby oszalala na punkcie malego ale tez jej szalenstwo to 2 godz ponosic nacieszyc sie i do domu a zeby np zostac na dluzej np na noc zebym mogla odespac to jej do glowy nie przyjdzie.
Jeszcze wczoraj mialam gosci 2 kolezanki z pracy w odwiedki przyjechaly i dzien minal.
Dzis o 15.30 mamy na szczepienie ciekawe jak maly je zniesie.
Olenka jakimi szczepionkami szczepisz Zosie?
Milego dnia dziewczyny ☺