Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Matko kochana to tragedia z ta dziewczyna. [emoji32] leZalas z nią na sali?Hej dziewczynki [emoji5]
Olenka jak ja Ci zazdroszcze spania Twojej malej moj wczoraj zasnal o 24 wstal po 1 a pozniej o 5 rano jak narazie to najdluzszy sen to 5 godz nie wiem kiedy to minie. On przez to napinanie sie tez noe spi bo niby spi napnie aie i budzi sie.
Tak mimi i espumisan daje i takie kropelki na trawienie laktozy mam i to bez rozbicy czy cos zjem czy nie sie napina wczorah lekarka mowila ze taka jego natura.
Dziewczyny czy ktoras z Was robi rissoto? Mozecie dac przepis?
Mi to tak dzis spac sie chcialo ale maly mial inne plany a teraz spi jak ja juz sie rozbudzilam [emoji5]
A co do tej dziewczyny ze szpitala to byla wogole bez wstydu chodzila cala zalana krwia brudqska a biustonosza wogole nie miala bo mowila ze rozmiaru nie ma ba nia ale nawet zwyklego noe miala i chodzila zalana od mleka okropne a koszule miala za mala i jak jej poszla w szerz to zrobila sie taka krotka ze majtki cale na wierzchu byly oczywiscie bez szlafroka chodzila okropne.
Milego dnia dziewczynki [emoji5]