Dzień dobry

U nas wczoraj popadało w nocy było 17 stopni i aż lżej się oddychało

A dziś znów 30 stopni niby słońca brak ale straszna duchota.
Paulina Kalinka śliczna.
Inka Paulina zobaczycie za kilka dni że znajdziecie czas na wszystko

Co do karmienia mm ja sobie chwalę nie jestem uwiązana przy dziecku 24 na dobę tatuś też może karmić a ja wtedy mam czas dla siebie

A osoby które patrzą na mnie z pogardą że nie karmię piersią mam gdzieś ,bo że jestem wyrodną matką też już usłyszałam ale nie robi to na mnie wrażenia.Ja uważam że nie robię mojemu dziecku krzywdy nie karmiąc go piersią.
A moja waga dalej stoi ale najważniejsze że nie idzie w górę.Juz ponad dwa tygodnie dreptam sobie na steperze teraz od kilku dni wdrożyłam jeszcze twister może jakiś efekt będzie

Kupiłam kiedyś z Eveline krem wyszczuplający ujedrniający i stosuję go już 5tygodni dwa razy dziennie plus jeszcze peeling też z tego raz dziennie i są efekty skóra bardziej jędrna , cellulit mniejszy i rozstępy też.Teraz jeszcze kupiłam do biustu i za kilka tygodni zobaczę czy będą efekty.
Dziś Michaś jak zjadł o 24 to dopiero obudził się po 5 na jedzenie.Jak fajnie było przespać tyle jednorazowo

W dzień już mało śpi wszystko go interesuje i tak fajnie zaczyna gruchac .A popołudniami jak chłopaki ocieplają dom i mieszają klej czy używają wiertarki to zasypia podobnie jak przy odkurzaczu i oby zostało mu to jak najdłużej

Dużo chłodu Wam życzę a Tobie Ka słoneczka