reklama

Mimi2330
Fanka BB :)
A u mnie goraco od rana.... 
Dziś mamy wesele w rodzinie, ale nie idziemy. Trochę żal bo ybsoe pobawilo, ale w taki gorac to ja bym się chyba rozciekla tam....
Wstałam dziś o 4. Nie mogłam spać więc poszłam na kawę. Udało mi się zasnąć ok. 7.
Ale się denerwuje bo maleństwo nie daje od nocy o sobie znać :/ poruszam brzuchem i też nic.... już się denerwuje

Dziś mamy wesele w rodzinie, ale nie idziemy. Trochę żal bo ybsoe pobawilo, ale w taki gorac to ja bym się chyba rozciekla tam....
Wstałam dziś o 4. Nie mogłam spać więc poszłam na kawę. Udało mi się zasnąć ok. 7.
Ale się denerwuje bo maleństwo nie daje od nocy o sobie znać :/ poruszam brzuchem i też nic.... już się denerwuje

Mimi zjedz cos słodkiego.
Szalejesz z tym rózem
Paulina Kalinka cudo
Parampampam trzymam kciuki zeby gładko poszło.
Zuza, Inka najgorsze początki, później jest łatwiej, dziecko nabiera rytmu a i Wy się odnajdziecie w nowej sytuacji. Ważne, że maluszki się zdrowo chowają.
Jo straszne przeżycia. Mam nadzieję, ze już bedzie z górki.

Szalejesz z tym rózem
Paulina Kalinka cudo
Parampampam trzymam kciuki zeby gładko poszło.
Zuza, Inka najgorsze początki, później jest łatwiej, dziecko nabiera rytmu a i Wy się odnajdziecie w nowej sytuacji. Ważne, że maluszki się zdrowo chowają.
Jo straszne przeżycia. Mam nadzieję, ze już bedzie z górki.
parampampam
Ja juz przyjęta na trakt porodowy [emoji33] Przeraża mnie to jak to tu wygląda i że spędzę tutaj tyle czasu. Straszne to. 
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

parampampam
Miałam napisać jak tam moja waga. W sumie przytyłam w ciąży 19 kg, jak na razie nie usłyszałam od nikogo złego słowa w temacie wagi. Oby tak dalej. 

Prampampam ja jak weszłam na trakt porodowy to okropnie płakałam. Bałam się, ze to już, tego co mnie czeka itd. W dodatku był paskudny, głęnoka komuna, wszystko stare. A potem już z górki.Mam nadzieję, że pójdzie szybko i się nie nameczysz.
Strasznie tam gorąco?
Mimi będziesz ubierać synka w różowe sukienki A na serio to na pewno bedzie dziewczynka.
 A na serio to na pewno bedzie dziewczynka.

Strasznie tam gorąco?
Mimi będziesz ubierać synka w różowe sukienki
parampampam
Nie jest aż tak strasznie gorąco, mam raczej wrażenie, że poce się ze strachu...  muszę przywyknac.
 muszę przywyknac. 

Mimi2330
Parampampam a jak się czujesz? 
Mam nadzieję, ze nie napotkaja Cię żadne przykrości ze strony personelu.
Kattaya wszyscy tak się ze mnie śmieją [emoji1] nikt nie wierzy że to będzie dziewczynka. Moja mama i mąż jak coś mówią o malenstwie to ciągle w formie męskiej hehe [emoji5]

Mam nadzieję, ze nie napotkaja Cię żadne przykrości ze strony personelu.
Kattaya wszyscy tak się ze mnie śmieją [emoji1] nikt nie wierzy że to będzie dziewczynka. Moja mama i mąż jak coś mówią o malenstwie to ciągle w formie męskiej hehe [emoji5]

reklama

Parampampam nie łam się, myśl o tym, że niedługo swoją kruszynkę przytulisz  

Jo straszna historia, oby już było tylko lepiej, musi być!
Mimi najwyżej synek będzie w różu przez pierwszy miesiąc, nie powiecie mu najwyżej Ale trrzymam kciuki za dziewczynkę!
 Ale trrzymam kciuki za dziewczynkę! 

Jo straszna historia, oby już było tylko lepiej, musi być!
Mimi najwyżej synek będzie w różu przez pierwszy miesiąc, nie powiecie mu najwyżej

Podziel się: