Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej trochę was podczytuje, jestem w listopadowych mamachKurde, dziewczyny, ja już na staraniu się o dzidzię opadam z sił. W tym cyklu to ja mam taką ochotę, że się skupić na niczym nie mogę [emoji44] chyba u psychologa skończę [emoji44] dobrze, że mąż na miejscu jest [emoji41] martwię się tylko pregnylem, w niedzielę dostałam zastrzyk, do dziś nic nie czuję, żadnych efektów ubocznych, no może poza tym okrutnym libido. A tyle naczytałam się o złym samopoczuciu po pregnylu [emoji16] albo nie działa u mnie? Brała któraś z was, miłe moje, pregnyl??
Mam jeszcze inną teorię, że pielęgniarka nie wbiła mi zastrzyku. Bo takie duże dupsko mam, że nic nie widzę i nic nie czuję jak mi tam majstrują [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Jutro mam wizytę u gina znowu, to zerknie co tam się wyprawia w bebechach [emoji29]
Mimi, jak taka tajemnicza to może jednak dziewczynka?? [emoji16][emoji16] Albo chłopczyk żartowniś [emoji41] byle było zdrowe! [emoji11]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom