Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas burza....
A miałam iść z młodym do pediatry po skierowanie do dermatologa.
Zrobiło mu się na głowie coś takiego jak ciemieniucha....
Niewiem z kad to.... włoski myjemy max co drugi dzień. Jak był ten gorac to nawet codziennie. Martwię się
Nie wiedzialam ze u starszych dzieci też może być.... w takim razie chyba kupię taki żel na ciemieniucha. Do lekarza nie zdążymy bo cały czas burza, a mamy na 9.45 a jeszcze się ogarnąć...
Dzięki dziewczyny [emoji11] fajnie byłoby, jakby teraz się udało, gdyby wszystko poszłoby ok to na wiosnę popylałabym z wózeczkiem na spacerki [emoji4]
Mimi, za tydzień w czwartek mam testować, w 26 dc bete mam zrobić. Jak wyjdzie więcej niż 15 to mam brać duphaston i umawiać się do gina.
Z tą ciemieniuchą to się nie martw, może faktycznie to jest to i jak zastosujesz jakieś preparaty to będzie ok [emoji11]
Zdążyliśmy do pediatry.
Dała maść lorinden A. Mamy smarować pół godziny przed myciem włosów potem dobrze zmyć i znów nasmarowac I zostawić.... hmmm dziwne że potem drugi raz smarować....
Jeśli nie przejdzie przez tydzień to dała skierowanie do dermatologa
Colorado powodzenia i trzymam kciuki
Jk cieszę się że mój sposób na obniżenie cukru pomógł
Mimi Michas też ma ciemieniuche smaruje raz przed kąpaniem oliwką i drugi raz po. Po tym drugim razie po godzinie mam wyczesać i zostawić i robię tak od 2dni.A co do jego wyników tsh to całe szczęście są dobre