reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Agunia a nie wiem dziewczyny czy wiecie ze ciemieniucha to alergia znaczy ze malemu szkodzi mleko przestrzegali nas o tym w szkole rodzenia zmien mleko to pierwszy objaw alergi zanim pojawia sie inne Gabrys ma juz 3 i pol miesiaca i noe mial ciemieniuchy. U siostry caly czas sie pojawiala jak zmienila mleko znikla i juz jej nie bylo.

Milego dnia dziewczynki ☺

reklama
Uhhh jak gorąco [emoji54][emoji54][emoji54]

hchy43r8h8l5x99d.png

Nie mam zbytnio wyjścia.... ;)
Na polowkowych byłam u innego. Najlepszy sprzęt u mnie w mieście.... I co... I też nie był pewny hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

Hejka. Jak tam u Was piateczek?
U mnie zaczął się nie ciekawie. Cukier rano 95....
Zjadłam śniadanie - takie jak zawsze - chleb ten sam, wędlina , masło i pomidor. Ilości te same A cukier po godzinie 140, 149 i 135. Mierzylam 3 razy na dwóch glukometrach i się przerazilam. ...
Zawsze po takim śniadaniu miałam cukier ok 85.... eh czyżby się zaczęło.... :/

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi, może to taki jednorazowy wyskok insulinowy? Martwić można się, jak się będzie powtarzać [emoji11]

U mnie dziś leniwie, jakaś taka rozlazła jestem. Muszę się dietowo ogarnąć, bo grzesze cały czas i poodchodziłam od zaleceń lekarskich a jedzonko to niewskazane jest o niebo lepsze

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie tez jakos sennie Gabrys wstal dzis o 3 zjadl i poszedl spac a ja do 6 nie moglam zasnac ale jeszcze spi a ja juz sie obudzilam. Jakas bez zycia chyba pogoda wykancza.

Jak ktoras z dziewczyn chcialaby na fb sie poznac napiszcie jak znalezc was na prywatna rozmowe @Zuza87 Ty koniecznie ☺
Mimi moze wieczorem cos zjadlas co podnioslo cukier.

Milego weekendu ☺

Powiem Wam że ostatnio tak się cieszyłam tymi ladnymi cukrami ze zaczęłam sobie sporo pozwalać i też tak nie kontrolowalam go codziennie.... A tu masz....
Od dziś znów idealna dieta i zero podjadania. Muszę też trochę ograniczyć owoce bo ostatnio szalalam z nimi. Jadłam np kilka brzoskwiń zamiast jakiegoś posiłku....
Daje sobie kilka dni - jeśli znów nie wrócę do cukrów poniżej 120 po 1h to idę do diabetologa. ...

Asia u nas jest masakra.... duchota straszna. Na szczęście młody dobrze śpi. Ja chętnie dodam Cię do znajomych na fb. Zaraz wyśle ci wiad. Prywatna z moimi danymi.

Ktoś jeszcze chętny się zapoznać? :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi, w szpitalu mowili mi ze gorsze dla dziecka sa skoki cukrow czyli od niskich do wysokich, najlepiej utrzymywac na tym samym poziomie. No i dzieciatko w brzuchu ma i tak o 40 mniej niz mama.
Jak ja sie ciesze, ze nie musze juz tego kontrolowac i bac sie o maluszka.

reklama
Właśnie dlatego się zmartwilam :/ teraz kontroluje po każdym posiłku i zobaczymy....

Paulina A Ty nie musisz jeszcze przez jakiś czas badać sobie żeby sprawdzić czy się cofa ta cukrzyca?

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry