Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jak u mojego męża, wszyscy chudzi. Ale trzeba się nimi nie przejmować i tyle. Wrzucisz trochę diety i będzie dobrze.22 kg, ale już przed ważyłam za dużo. Przeraża mnie to jak niektórzy szybko wracają do formy i że po niektórych nawet nie widać, że w ciąży były. Bardzo tego zazdroszczę, muszę przyznać. W dodatku czuję taki osąd ze strony rodziny męża. Teściowa nawet o swojej siostrzenicy która dopiero co urodziła mówiła, że jest "utyta" to aż strach co mówi o mnie :/ Oni tam są wszyscy w rodzinie chudzi i na mnie patrzą jak na tłustego leniwca![]()
Colorado, na razie to ja mam kota, o pierwsze dziecko dopiero zaczynamy się starać [emoji2]Joanna, daj spokój bejbe i nie porównuj się tak ze wszystkimi, zawsze znajdą się chudsze i zawsze znajdą się grubsze. Nawet jakbyś ważyła 50 kg, to i tak znajdzie się taka, co niedługo po porodzie będzie mieć 45 kg [emoji16] ja dla mojej teściowej jestem źródłem większości jej egzystencjalnych problemów, i szczerze powiem Ci, że mam to gdzieś. To ona sobie robi z tego problem, nie ja jej go przysparzam ...
Ja zawsze byłam gruba, nie znam stanu szczupłości albo lekkiej nadwagi [emoji4] nie jest mi więc niczego żal, póki mężowi się podobam, to głowy sobie nie zaprzątam porównaniami z innymi. Opinie na temat mojego wyglądu też mnie mało interesują, bardziej przejęłabym się, gdybym słyszała, że jestem głupią albo złą osobą [emoji4] za kilkadziesiąt lat, o ile dożyję, i tak będę tak samo siwa i pomarszczona jak te wszystkie fit laski [emoji4] ciało to tylko opakowanie, trzeba trzymać je w ok stanie, etykietkę ciężko zmienić [emoji4]
Ka, ale jeśli dobrze pamiętam, to masz już dzieciątko [emoji4] ja tak kulałam się radośnie przez życie i nie wiem kiedy tyle lat mi się zrobiło... No ale nie byłam wcześniej psychicznie gotowa na macierzyństwo. Teraz mam taką mglistą wizję tego, że być może jakoś dam radę [emoji16]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi, Ty i tak się super trzymasz w ciąży. Tak mało przytyłaś. Jak Ci zejdzie po porodzie, to w ogóle będziesz laskaJa nie jestem zbyt silna psychicznie i takie szydzenie czy dogryzanie bardzo źle na mnie działa.... chciałabym schudnąć aby czuć się ok tak dla siebie....
![]()