Cześć dziewczyny
Ale produkujecie ciężko was nadrobić

Od wtorku od szczepienia nawet nie wiem kiedy te dni uciekły Michaś od tej pory jest nieodkładalny śpi po 2-3 godziny w dzień i najlepiej jest u mamy tata nie jest już taki fajny
Tak czytałam o mierzenia cukru po ciąży i powiem wam szczerze że przypominam sobie o nim po śniadaniu

Ale faktycznie pasowało by zaprzyjaźnić się znów z glukometrem i sprawdzić czy wszystko ok.Zresztą wtorek środa chce iść na kontrolne badania, bo jakoś w tym tygodniu było mi nie podrodze

Zobaczymy czy w tym dotrę do laboratorium

A w czwartek byłam na kontrolnej wizycie po cc i niby jest wszystko ok ale jak zawsze jest ale....prawy jajnik boli i okazało się że endometrioza już się nim zaopiekowała...i jeśli za pół roku nadal będzie ból to znów laparoskpia no chyba że wcześniej nie będę już mogła wytrzymać to od razu pod nóż.A już się cieszyłam że wycieli wszystko i parę lat będę miała spokoju ...
Kasia współczuję że Filipek już męczy się z ząbkowaniem ale znam ten ból u mnie młody ząbkował od 3miesiąca ale pierwszy ząb wyszedł dopiero koło roku i był to bardzo ciężki okres dla nas nic nie pomagał

by u Was było lepiej.
Co do wieku to ja chyba jestem tu najstarsza bo 1wrzesnia już 34 pyknie.... Starość nie radość

Ale jeden plus jest taki że już mam odchowanego 11latka ,któremu w sobotę muszę zrobić tort urodzinowy
Co do wagi to do niedawna też się przejmowałam wszystkimi spojrzeniami komentarzami ale szczerze nie warto życie za szybko ucieka .Wole wyglądać jak wyglądam niż być jakąś zasuszoną fit laską, która liczy każdą kalorie. Mimo moich nadprogramowych kilogramów mam kochającego męża i dwóch fantastycznych synów.Hehe przynajmniej jest nas więcej do kochania niż tych chudzinek

Głowa do góry dziewczyny jesteśmy piękne
Uciekam do spania bo Misiek zjadł 100 i wreszcie zasypia