Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja Wam mogę polecić fajną stronkę do ćwiczenia w domu FitnessBender. Jest para, która pokazuje ćwiczenia, można fajnie na ich stronie pozaznaczać na jakie partie chcemy ćwiczyć, z jaką intensywnością i ile czasu na to mamy
Ja byłam kiedyś instruktorką fitness więc to jest w ogóle chichot losu, że teraz tak wyglądam. Niestety problemy z hormonami i inne problemy zdrowotne robią swoje. Powiem Wam z doświadczenia, że to nie ma znaczenia, czy się robi równo z grupą czy nie, byle robić. Ja sama się nie mogę zmotywować, żeby efektywnie ćwiczyć. Zrobię kilka powtórzeń i myślę, że już się zmęczyłam i starczy A w grupie, albo jak ktoś pokazuje w tv jest mi łatwiej. Po połogu, jak przestanie mnie już boleć brzuch to biorę się za siebie!
Dzięki dziewczyny Przykro mi, że lekarze nas tak traktują. No ale, najważniejsze szanować samego siebie i być szczerym wobec siebie. Inni wierzyć nie muszą.
A to mój brzuch- dopiero 10 tydzień kończę
kattaya a może warto odrzucić tylko słodycze i smażone? Próbowałaś czy to też nie dla Ciebie ?
Lenka ja uwielbiałam chodzić na zumbę, ale w pewnym momencie było mi wstyd, że wszystkie chudzinki pięknie się ruszają, a ja zdyszana i spocona ledwo, ledwo. Ja zawsze mam zadbane, swoje długie paznokcie i staram się zawsze chociaż rzęsy pomalować. Ale jakoś to nie sprawia że czuję się lepiej. Może muszę do tego dojrzeć