Ka.2606
Fanka BB :)
Nie, 26dc, ostatnio miałam cykl 28 dni, a ja zazwyczaj przed @ mam delikatne plamienia i tak to wygląda właśnieka a nie za wcześnie na @? Może implantacja?![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, 26dc, ostatnio miałam cykl 28 dni, a ja zazwyczaj przed @ mam delikatne plamienia i tak to wygląda właśnieka a nie za wcześnie na @? Może implantacja?![]()
Ja jak maleństwo się zagniezdzalo przez tydzień miałam ból jak na @ ale dużo dużo silniejszy w dodatku byłam wtedy chora na antybiotykach a jak zrobiłam test wyszedł negatywny . Dopiero po tygodniu zrobiłam i był pozytywny. W ogóle w 20ktoryms dniu cyklu w którym doszło do zapłodnienia miałam robiony rezonans ż kontrastem a nie wiedziałam że jestem w ciąży... cały czas mnie to przeraża..
Diabetolog zwiększył insulinę. Mówi że jeszcze muszę normowac. Wizyta za tydzień. Wypytalam też jak to jest w przypadku porodu i po żeby wiedziec co i jak. Pytałam też czy maleństwo trzeba jakoś dodatkowo badać to powiedziała że wszystko sprawdzają co trzeba.
I znowu spadło mi 2kg...
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom