Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ooo a to psikus heheW ogóle dzisiaj do śniadania zjadłam smakije czekoladowa i cukier po 1h 97. A standardowo w granicy 140...
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana wszystkiego najlepszego [emoji11][emoji512][emoji320]My używamy Emolium , chusteczki i pampersy tylko Pampers inne chusteczki i pampersy uczulają Miśka zwłaszcza bambino chusteczki i pampersy dada. Krem tylko linomag zielony i sudokrem na odparzenia ,bepanten uczulenie i kosmetyki babydrem do kąpieli czerwone plamy na całym ciałku .W szpitalu nam powiedzieli że pierwszy miesiąc tylko emolienty i wszystkie miały specyfiki z apteki.
Jk stres podnosi cukier, więc może coś w tym jest
Super Kasia że Becikowe załatwione ja teraz czekam na rozpatrzenie 500plus i coś czuję że może do końca roku coś z tego będzie..
A mi dziś 34 lata stuknęło ehh....
Szkoda że te dolary tak szybko uciekają....Jk to może u Ciebie jest na odwrót z cukrami, możesz być takim ciekawym "przypadkiem medycznym ", albo nie żadna insulina a mąż jest dla Ciebie lekarstwem
Kontynuuje dobre wiadomości: mąż zadzwonił i poinformował że podejście nr 4 do Mopsu zakończyło się sukcesem. Złożyliśmy wniosek o becikowe. Hura
Już czuję dolary na koncie![]()
Wszystkiego najlepszegoMy używamy Emolium , chusteczki i pampersy tylko Pampers inne chusteczki i pampersy uczulają Miśka zwłaszcza bambino chusteczki i pampersy dada. Krem tylko linomag zielony i sudokrem na odparzenia ,bepanten uczulenie i kosmetyki babydrem do kąpieli czerwone plamy na całym ciałku .W szpitalu nam powiedzieli że pierwszy miesiąc tylko emolienty i wszystkie miały specyfiki z apteki.
Jk stres podnosi cukier, więc może coś w tym jest
Super Kasia że Becikowe załatwione ja teraz czekam na rozpatrzenie 500plus i coś czuję że może do końca roku coś z tego będzie..
A mi dziś 34 lata stuknęło ehh....