reklama

Otyłość w ciąży

Apropos diety, upiekłam właśnie bardzo nie-dietetyczne ciasto czekoladowe z gruszkami [emoji173][emoji173][emoji173] teściowa przyjeżdża, muszę sobie to wydarzenie osłodzić [emoji23]

Z wagą to zawsze jest tragedia, zwłaszcza jak łatwo się tyje. Dobrze byłoby, żeby wtedy łatwo się chudło [emoji16] ja od najgorszego momentu w życiu ważę 15kg mniej [emoji4] i pilnuję wagi dwucyfrowej, chociaż balansuję ciągle na granicy. Zapas na trzycyfrowe osiągi zostawiam sobie na ewentualność ciąży [emoji16]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tylko wtedy mogę skończyć z wagą 999kg, zrobią o nnie program na TLC [emoji23] mój mąż jest z gatunku dogadzaczy i rozpieszczaczy, więc to będzie trudna sprawa [emoji16]

Yeah, na pewno [emoji16]

Przesłałabym wam chętnie po kawałeczku [emoji38]
1504694875-aaaaaa.jpeg

Uuu to teraz sie przerazilam... przez tydzień przytulam 5kg. Gdzie ostatnio miałam -2kg. Muszę zadzwonić do swojego gina dowiedzieć sie czy to normalne...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ale te Wasze ciaże lęcą:o Zaraz kolejne maleństwa się urodzą:) A te z Was które się starają zajść też niedługo się przekonacie jak szybko te 9 miesięcy mija:)
Mimi dziś byliśmy u pediatry i powiedziała żebyśmy podawali Espumisan przed każdym karmieniem.
Agunia te kolki to dramat po prostu.U mnie podobny poranek...Zasnął o 5:35a budzik na 5:45 także też nie pospałam.A pierwsza pobudka po 57min od momentu w ktorym polozylam sie spac...
Parampampam u nas zaczely sie w 5tyg czyli tydzien temu.
Dzis Dominis konczy 6tydzien:) Wazy 4500g :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry