Szafirek90
Fanka BB :)
Dziewczyny, piękne maluchy.. Dominiś ma piękny uśmiech
Ojj jak bym chciała żeby mój maluch był już z nami, a tu całe pół roku czekania
Ojj jak bym chciała żeby mój maluch był już z nami, a tu całe pół roku czekania
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daj znać po [emoji4]Pół kilo to może być niewydalona wodą z organizmu. Tak naprawdę dopiero plus 2kg to jest wzrost. Tak mi dietetyk kiedyś tłumaczył.... Ja sie wazs teraz tylko na wizytach lekarskich i tyle. Bo wpadłabym w paranoję. Jestem ciekawa ile dzisiaj mi waga pokaże bo jestem u diabetologa.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji7]Yeah, na pewno [emoji16]
Przesłałabym wam chętnie po kawałeczku [emoji38]![]()
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Może to opuchlizna?Uuu to teraz sie przerazilam... przez tydzień przytulam 5kg. Gdzie ostatnio miałam -2kg. Muszę zadzwonić do swojego gina dowiedzieć sie czy to normalne...
Super [emoji5]A starszy brat jaki dumny [emoji3]Tak się uśmiecha jak nic mu nie dolega![]()
Slodziutki cukiereczek [emoji3]Ja się tych kolek strasznie boję, mieliśmy już dużo przygód z brzuszkiem, ale od kilku dni odpukać jest super. Ale raczej samo nie przeszło, też dajemy espumisan, była zmiana mleka na inne, była laktaza, więc myślę, że wszystko naraz miało wpływ na poprawę. A to moja piękna córka
![]()
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Sprawdzala i mówi że opuchlizna nie ma. Mam się skontaktować z ginekologiem. Jutro będę próbowała sie umówić na wizytęMoże to opuchlizna?
![]()
A jadłaś normalnie?Sprawdzala i mówi że opuchlizna nie ma. Mam się skontaktować z ginekologiem. Jutro będę próbowała sie umówić na wizytę