Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie nie :/Kattaya nam to niedogodziniemniej Filip się chyba zawstydzil i dzisiaj obracal się wokół własnej osi leżąc na brzuchu
Mimi a Ty będziesz miała ustalony termin na cc?
Ile ma mala? I do czego te szelki?Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie było, postaram sie Was nadrobic
Heh myślałam, że Mimi to już urodziła, od kiedy ostatnio tu byłam
Los mnie nie rozpieszcza ostatnio i na nic nie mam czasu. Nawet tego posta pisze juz na 3 razy, eh.
Lilka ma kolki i szelki ortopedyczne, więc przeżywamy dramat i żyć się po prostu odechciewa, to tak w ogromnym skrócie.
Ja dalej jestem gruba, a w dodatku podejrzewam się o całkowity brak instynktu macierzyńskiego. Jestem wykończona i mam takie myśli, że wszystkich cieszy obecność Lili na świecie tylko mnie jakoś za mało. Cały czas mam wizję jakby moje życie bylo różowe i wesołe jakby jej nie było. Automatycznie mam ogromne wyrzuty sumienia więc czuję się jeszcze gorzej. Mam po prostu zdewastowane cialo i psychikę bardziej niż podejrzewałam i jest mi z tym strasznie. Nie mam czasu nawet wziąć prysznica czy zjeść śniadania i mnie to męczy strasznie. W domu się oczywiście nie przyznam, że mam takie odczucia. Zastanawiam się czy takie osoby jak ja powinny w ogóle mieć dzieci skoro sie z nich niedostatecznie ciesza :/ Czytam wszędzie jak dziecko uzupełnia życie i że każda dopiero wtedy poczuła jak to jest kogoś tak kochać a ja sie czuje taka pusta w środku że aż mnie to przeraża :/
Musiałam się wyżalić, przepraszam za zamuły.