reklama

Otyłość w ciąży

u mnie ból brzucha jak na okres. Idę do łazienki a tam krew na wkladce.... to dziwne bo tydzień temu skończył mi się okres.... [emoji53]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Cześć dziewczyny ja dziś ledwo żyje Michaś w nocy co 40minut się budził ....a od 5.30juz całkiem na nogach jestem i dopiero od rana usiadłam ale nie ma długo...Na szczepieniu nie byliśmy bo jeszcze zasmarkany pojedziemy po świętach.
Szafirek super że już jesteście w domku :)Teraz dużo odpoczywaj.
Zuza dużo zdrówka dla Was :*
Mimi Michaś dzięki tej poduszce zaczął przekręca się w lewą stronę ,bo tak to tylko na prawej spał. Nawet w wózku ja miałam a czasami do foteliku samochodowego dawałam.
Colorado ciesz się brakiem objawów to jeszcze wczesna ciążą i na tym etapie wiele kobiet ich nie ma. Ja w obu ciążach wymiotowałam od 5tygodnia oby Ciebie ta przyjemność ominęła :)Co do Coca coli to byliśmy ale jakiegoś wow nie było na Kacprze większe wrażenie zrobiły 2osobówki oświetlone światełkami choinkowymi niż ta ciężarówka ;)
Mimi jeszcze co do okresu pierwszy miałam prawie miesiąc parę dni przerwy ból brzucha i znowu okres i znowu przerwa i znowu krwawienie.

Zdrówka dla Michasia i Dominika.

Mimi ja też bym przełożyła szczepienie na Twoim miejscu. Lepiej mieć spokojne święta bez gorączki poszczepiennej. Choć w sumie nie jest powiedziane że się pojawi.

Szafirek cieszę się że jesteś w domu. Teraz dużo odpoczywaj i dbaj o Was. Ten żołądek to rzeczywiście może być od uderzeń malucha. Ot znalazł sobie zabawkę w postaci żołądka mamy.

Colorado mnie piersi zaczęły boleć ok 6 tygodnia i wtedy też dopadly mnie delikatne mdłości. Później raz piersi bolały a raz nie. Też się tym bardzo przejmowałam ale podobno to normalne. Innych dolegliwości nie miałam. Dopiero pod koniec ciąży się pojawiły. Ale jak poczujesz się spokojniej to zrób sobie betę i możesz też zrobić progesteron. Choć pewnie przy duphastonie masz idealny poziom progesteronu:)

Zrobiłam likier czekoladowo-piernikowy. Ma mooooccccc:baffled:

Dzięki dziewczyny za podzielenie się objawami :)
Czasem jak za dużo myślę, to fisiuję [emoji14]

A postanowiliśmy, że w piątek zrobię betę, jak wyniki będą prawidłowe, to na wigilii skradniemy show i wyjawimy sekret :) stwierdziłam, że nawet jak coś pójdzie nie tak (odpukać), to pewnie skończy się szpitalem, więc tak czy siak się dowiedzą.... Może pesymistyczne założenie, ale pragmatyczne [emoji14]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry