reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Filip przybiera pozycję do raczkowania. Huuurrrraaa
Brawo. A ile ma miesięcy?

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Paula super, że wyniki wyszły dobrze :) możesz odetchnąć :)

Colorado, jeszcze będziesz miała dość ciążowych objawów :) no chyba, że będziesz w gronie szczęśliwców, którzy ich za bardzo nie mają do samego końca czego Ci życzę :)
Fajna niespodzianka na święta wyjawić jaki prezent zgotował wam los :) pewnie rodzina będzie wniebowzięta :)

No chyba po każdym posiłku żołądek czuję. No i znów wymiotuję częściej. Tzn, ostatnio wymiotowałam tylko rano i to co których dzień, a teraz znów codziennie rano plus co któryś dzień popołudniu;/
Moja sunia uroiła sobie ciąże.. Jest smutna, wciąż piszczy, mleko jej leci.. Dostaje tabletki ale nie mogę jej za bardzo przytulać i głaskać przez kilka dni a ona tak bardzo teraz tego potrzebuje :( zwłaszcza, po mojej nieobecności..

Kasia super, że filip zaczyna przygodę z raczkowaniem :D teraz dopiero się będzie dziać :D

Mimi jak po wizycie bioderkowej?

Szafirek ale męczą Cię te wymioty. A może to też trochę z powodu nerwów? Twoje ostatnie "perypetie" szpitalne i problemy z psiakiem. A czemu nie możesz zbliżać się do pieska?

Pewnie minie trochę czasu zanim zacznie raczkowac, najważniejsze jednak że uczy się nowych rzeczy. Powoli ale jednak. Jestem z niego bardzo dumna. Na razie ucieka mi pełzając, przeważnie do szuflad, które uwielbia otwierać. To jest chyba czas na zakup zabezpieczeń na meble.

Tak na poprawę humoru :
Link do: Ilustratorka pokazała jak to jest być młodą mamą. Odnajdziecie siebie w tych sytuacjach? [Zabawne ilustracje]

reklama
Szafirek, szkoda, że te wymioty Cię nie opuszczają :(

A to sunia nie wysterylizowana? Też bidulka :( może patrzy na swoją panią i jej żal, że sama swoich maluchów nie będzie mieć... :)

Tia, wiem, że mało prawdopodobne, żeby całą ciążę tak radośnie przehulać :) tylko że tak chcąc nie chcąc porównuję swoje odczucia z innymi, no i ten .... Trochę ułomniejsza się czuję [emoji23]

Ja dziś rano miałam taką nerwicę, że myślałam, że wybuchnę :/ aż zrezygnowałam z wizyty w urzędzie, bo kobitki zjadłabym chyba :/

Ale za to zamówiłam sobie bluzeczkę z bonprixa, która będzie dobra też na brzusio później [emoji23]
Tę różową :) kurde, uwielbiam kropeczki [emoji16]

Link do: Bluzka z rękawami 3/4

8une3e3kck8m6mea.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry