Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też mam nastolatkę, która nie zadowoli się byle czym. A to nie tylko ciuchy, jeszcze kosmetyki i różne gadżety.
Achhh wakacje... [emoji1] Ja czerwca wyczekuję i mojego kochanego morza [emoji1] no albo chociaż wiosny [emoji1] mam dość już ubierania się zimowego[emoji37]Sierpień już za moment. Ja odliczam już do wakacji
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nooo zamierzam wstrzymać się co najmniej do połówkowych [emoji1]Nie spiesz się, bo jak zaczniesz kupować to już nie przestaniesz [emoji16]
Ja już zaczęłam kupować córci ubranka na lato.
Zamówiłam już kilka rzeczy. A wczoraj zobaczyłam te buciki i mnie kuszą [emoji48]
![]()
![]()
![]()
Niestety widziałam [emoji23] ale pewnie i tak się nie załapię [emoji1]Kasia dobrze, ze już w domu. Zdrowiej szybko.
W Lidlu za tydzien w czwartek beda rzeczy dla dzieci i ciazowe
Śliczne butki Edysiek.
Ja chwilowo wstrzymuję się z zakupami dla "dzidziów" bo muszę obkupić na wiosnę Janka, Kuba też pewnie będzie chciał parę gadżetów (wczoraj sobie uświadomiłam). Dla najmłodszych mam to co najważniejsze: łóżeczko i wszystkie akcesoria do niego (miałam oddać, ale zapomniałam, bo nie przeszkadza: stoi w piwnicy) i teraz mam fajną pościel, baldachimek z moskitierą, jakieś osłonki na łóżeczko, rożek sztuk jeden, tylko materaca nie mam. Nawet laktator wygrzebałam z czeluści szafyDe facto nie mam tylko wózka i ubranek. Nie zmienia to faktu, że buszuję po internetach i oglądam cuda, np. wczoraj widziałam ofertę (alledrogo albo olx) paka ubranek dla dziecka za bagatela 4 tysie... (szału of koz nie było).Kurczę, jak bym miała taki budżet, to jak bym wparowała do smyka, pepco czy KIKa, to bym do nocy nie wyszła
![]()
Słodkie [emoji5]Nie spiesz się, bo jak zaczniesz kupować to już nie przestaniesz [emoji16]
Ja już zaczęłam kupować córci ubranka na lato.
Zamówiłam już kilka rzeczy. A wczoraj zobaczyłam te buciki i mnie kuszą [emoji48]
![]()
![]()
![]()
Ja miałam C i jak dla mnie była super. Nie bolały plecy A bez niej nie dałam rady nawet chwiliAchhh wakacje... [emoji1] Ja czerwca wyczekuję i mojego kochanego morza [emoji1] no albo chociaż wiosny [emoji1] mam dość już ubierania się zimowego[emoji37]
Nooo zamierzam wstrzymać się co najmniej do połówkowych [emoji1]
Fajne buciki
Niestety widziałam [emoji23] ale pewnie i tak się nie załapię [emoji1]
No ze wszystkim są różne ceny, w tym te fą fi nie wiadomo za co. Jak widzę wózki po 3-5 tys to też w głowę się pukam. Niektórzy tańszymi autami jeżdżą [emoji23]
Musimy przekminić kwestię wózka, mąż mi nieszczególnie w tym temacie pomaga, podobnie w kwestii wyboru poduszki do spania :/ ale za to jakby go o grę spytać albo kartę graficzną... [emoji14]
Właśnie, apropos poduszki. Wiem, że dziewczyny tu zachwalają te w kształcie U, a czy któraś z Was miała C lub 9 i ma jakieś przemyślenia? [emoji1]
![]()