Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty na pewno....Mimi ja tylko dzieciom ubranka kupuję, ja to inna bajka [emoji23]
Ale zobaczysz do lata wszystkie będziemy laski [emoji16]
![]()
![]()
Też nie lubię dżinsówWy tu o wakacjach A ja jakoś wcale nie czekam na wiosnę i lato. Przeżywam wtedy traumę związaną z uboeraniem się w krótkie rękawy i duszenie dupska w dżinsach....
![]()
Wpływają na androgeny, jednak jeśli nadal mimo anty będziesz miała podniesione, to to też jest chyba istotna informacja. Miałabyś jak spytać może o to swojej gin, co zrobić?Colorado zapisałam się do nowej Endodopiero na 10 marca [emoji58]
Mam nadzieję ze to będzie TO [emoji5]
Tylko teraz mam rozkmine. ... biorę tabletki anty A muszę zrobic ok 7 badań na androgeny i czy to nie zafalszuje wyników? [emoji20]
![]()
A ja w tym roku nigdzie na wakacje nie pojadę w 9 miesiącu ani z noworodkiem buuu. Ale co się odwlecze to nie ucieczeNa przyszły rok sobie zafundujemy jakieś konkretne wakacje, bo syn marzy o locie samolotem.
![]()
Dobrze, że wyniki dobre.Też nie lubię dżinsówod biedy jegginsy, przynajmniej żaden guzik się nie wpija, zamek nie rozpina i z tyłka mi się nie zsuwają.
w domu to tylko ledżajnsy [emoji23] ale nie obraziła bym się, gdybym mogła żyć w takim klimacie, gdzie spodnie są zbędne [emoji23] od dziecka ich nie cierpię [emoji37]
Dziś mi dzwonili z wynikami testu pappa, wszystko w porządku [emoji1] mogę teraz spać spokojnieszkoda, że to badanie płci nie pokazuje [emoji23]
![]()
Ja kocham jeansy. Chodzę tylko w jeansach. Wszędzie. Dobrze, że w pracy mogę się ubierać jak chcę. Nie cierpię spódnic. Sukienki noszę latem i na specjalne okazje.