Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SuperMelduję się po wizycie w 20tc. Płeć potwierdzona, będzie Paulinka
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
W sumie to takSuperto już połówkowe było?
[emoji255]21.08[emoji255]
![]()
A nie lepiej po prostu pediatry zapytać? [emoji4] Oczywiście jeśli jest zaufanie [emoji4]Nagini gratuluję, imię piękne. Wszystkie Paulinki to fajne dziewczynki (bynajmniej te które znam). Moja przyjaciółka ma na imię Paulina więc mam sentyment do tego imienia
.
Mam mieszane odczucia co do tego szczepienia. Tak jak szczepilam Filipa na wszystko, tak nie wiem co zrobić z tą ospa. Boję się że jak to zaszczepie to w wieku dziecięcym nie przejdzie ospy, tylko jak będzie dorosły. A z drugiej strony wiem że teraz ta ospa jest jakaś zmutowana i ciężko ją dzieci przechodzą a dzięki szczepionce może uda się przez nią przejść lagodniej. No głupia jestem. Chce jak najlepiej ale nie wiem co zrobić.
Zazdroszczę, ja dopiero pewnie za miesiąc połówkowe [emoji4] ale jutro mam wizytę i pewnie moją Pyreczkę zobaczę [emoji1]W sumie to takGin dał mi skierowanie na dodatkowe prenatalne jeśli bym chciała pójść, ale powiedzial, że wg niego wszystko jest w porządku
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
DziękiNagini gratuluję, imię piękne. Wszystkie Paulinki to fajne dziewczynki (bynajmniej te które znam). Moja przyjaciółka ma na imię Paulina więc mam sentyment do tego imienia
.
Mam mieszane odczucia co do tego szczepienia. Tak jak szczepilam Filipa na wszystko, tak nie wiem co zrobić z tą ospa. Boję się że jak to zaszczepie to w wieku dziecięcym nie przejdzie ospy, tylko jak będzie dorosły. A z drugiej strony wiem że teraz ta ospa jest jakaś zmutowana i ciężko ją dzieci przechodzą a dzięki szczepionce może uda się przez nią przejść lagodniej. No głupia jestem. Chce jak najlepiej ale nie wiem co zrobić.
Hehe no jak zawsze są dwie strony ekstremalnych podejść [emoji1]Colorado do "państwowego" pediatry nie mam zaufania, on każe szczepic zawsze i na wszystko. A do pediatry, do którego chodzimy prywatnie nie ma szans się dodzwonić, a podjechać do niego na wizytę łączy się z dwu godzinnym czekaniem w kolejce. Myślałam że któraś z dziewczyn już przerabiala ten temat.