Colorado1989
Fanka BB :)
Super! Jeszcze tylko kilkanaście? [emoji1]Hej Dziewczyny. Ja tylko na moment bo Dominik z rąk mi nie schodzi. MAMY ZĄBKAWreszcie
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji170] 21.08 [emoji170]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super! Jeszcze tylko kilkanaście? [emoji1]Hej Dziewczyny. Ja tylko na moment bo Dominik z rąk mi nie schodzi. MAMY ZĄBKAWreszcie
Jak sobie ślicznie siedzę [emoji4]Dziękuję Kochane:* Dziś maluch w świetnym nastrojuI mama też. Byliśmy u koleżanki za miastem a też ma dwóch synków. Chłopaki wybawione. Wspaniały dzień za nami
Agunia przykro mi, ze nie masz kiedy odsapnąć i się zregenerować.
Kattaya przyszły ludziki z Ali. Facecik ma małe przebarwienie na nodze, a poza tym super![]()
![]()
Można złożyć reklamację w banku. W sumie to ich wina, wprowadzają ludzi w błąd ;/W skrócie - dzięki temu, że bank nie informuje, że przelew ekspresowy, za który płaci się dodatkowo, opisany na stronie jako 24/7 cały rok, tak naprawdę przechodzi tylko do 15.25 (a normalne do 14.30) składka na ZUS wpłynęła po terminie...
![]()
Dziękuję Kochane:* Dziś maluch w świetnym nastrojuI mama też. Byliśmy u koleżanki za miastem a też ma dwóch synków. Chłopaki wybawione. Wspaniały dzień za nami
Agunia przykro mi, ze nie masz kiedy odsapnąć i się zregenerować.
Kattaya przyszły ludziki z Ali. Facecik ma małe przebarwienie na nodze, a poza tym super![]()
![]()