Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja czasem tego w proszku w tym małym fioletowym pudełkuDziękuję za miłe słowa :*
Mimi Filipek cudny :*
Pisałyście o odplamiaczach. Którego używacie?![]()
![]()
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Reklamacja reklamacją, ale w zusie to i tak nic nie zmieniMożna złożyć reklamację w banku. W sumie to ich wina, wprowadzają ludzi w błąd ;/
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi endokrynolog-diabetolog powiedział, że idealnie byłoby nie przytyć nic i że powinnam dalej trzymać się diety cukrzycowej. Ale to dla mnie zadna niwinka, bo już trochę na niej jestem, i paradoksalnie teraz mam o wiele lepszą motywację dla maluszkaHej dziewczyny, wczoraj byłam u lekarza i miałam pierwsze ważenie. 110kg. 12 tydzień, w sumie od początku ciąży schudłam 3 kg. bo męczą mnie wymioty.
Po pierwsze lekarz powiedział, że nie muszę jeść, więc nie ma co panikować, poza tym kazał mi się odchudzać w ciąży, a przynajmniej mam do końca ciąży utrzymać obecną wagę. Nie wolno mi jeść cukru i owoców, głównie warzywa i pić wodę.
Czy któraś z was też tak miała? Nie wiem czy będę w stanie przejść na dietę w ciąży, skoro przed nią nie potrafiłam.
Dieta w ciazy? Zmień lekarza!!Hej dziewczyny, wczoraj byłam u lekarza i miałam pierwsze ważenie. 110kg. 12 tydzień, w sumie od początku ciąży schudłam 3 kg. bo męczą mnie wymioty.
Po pierwsze lekarz powiedział, że nie muszę jeść, więc nie ma co panikować, poza tym kazał mi się odchudzać w ciąży, a przynajmniej mam do końca ciąży utrzymać obecną wagę. Nie wolno mi jeść cukru i owoców, głównie warzywa i pić wodę.
Czy któraś z was też tak miała? Nie wiem czy będę w stanie przejść na dietę w ciąży, skoro przed nią nie potrafiłam.
No oczy dookoła głowy trzeba mieć.