reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Taki mam plan :)
Gdzieś kiedyś słyszałam albo czytałam, jak jakiś lekarz się wypowiadał, że najlepsza dieta to dieta cukrzyka, nie tylko na odchudzanie ale ogólnie.

Mimi ja też placilam za chrzest 200 zl choć proboszcz nie chciał wziąć pieniędzy, więc po prostu daliśmy na tace. Ale każdy da tyle na ile może sobie pozwolić.

U nas też paskudna pogoda, ale spacer zaliczony. Teraz czekam na męża i ruszamy na zakupy do Tesco i chce Filipowi jakaś kurtkę jeansową kupić. Może coś znajdę. No i muszę mu kupić jeszcze jakieś spodnie na urodziny, koszule już mamy:)

Taki mam plan :)
Gdzieś kiedyś słyszałam albo czytałam, jak jakiś lekarz się wypowiadał, że najlepsza dieta to dieta cukrzyka, nie tylko na odchudzanie ale ogólnie.
Sama też chwalę sobie taką dietę :) chociaż zdarzają się niestety odstępstwa ... No ale jestem tylko człowiekiem [emoji23] co może być niezdrowego w diecie, w której je się same zdrowe rzeczy, bez extremów typu jesz samo białko i niewiele więcej [emoji1]
Ja dziś byłam na krzywej i trochę obawiam się wyników. Zobaczymy :)
Trzymam kciuki [emoji106] cokolwiek nie wyjdzie, to pamiętaj, że wszystko z troską o maluszkinie :)

Ja w poniedziałek będę robić krzywą i też nie pałam entuzjazmem [emoji23]

Sama też chwalę sobie taką dietę :) chociaż zdarzają się niestety odstępstwa ... No ale jestem tylko człowiekiem
emoji23.png
co może być niezdrowego w diecie, w której je się same zdrowe rzeczy, bez extremów typu jesz samo białko i niewiele więcej
emoji1.png
Miałam kiedyś sąsiadkę, która miała cukrzycę. Bardzo musiała dbać o swoją dietę, nie wiem czy przypadkiem nie chodziła z pompą insulinową. To już starsza pani była, baardzo życzliwy człowiek. I czasami częstowała mnie (chwilami na siłę) swoimi obiadkami i powiem, że normalne jedzenie, ale jak cukier chciałam pożyczyć, to tylko słodzik miała, bo cukru nie używała w ogóle :)

reklama
Ja nie znam nikogo z cukrzycą, u mnie w rodzinie też nikt nie ma. Za to nerwica i migreny to częsta przypadłość kobiet ze strony rodziny mojej babci (dziadek to ojczym mamy).

Do góry