reklama
Ka.2606
Fanka BB :)
Bo to po prostu zdrowe odżywianie [emoji4]Taki mam plan
Gdzieś kiedyś słyszałam albo czytałam, jak jakiś lekarz się wypowiadał, że najlepsza dieta to dieta cukrzyka, nie tylko na odchudzanie ale ogólnie.
kasia0121
Mimi ja też placilam za chrzest 200 zl choć proboszcz nie chciał wziąć pieniędzy, więc po prostu daliśmy na tace. Ale każdy da tyle na ile może sobie pozwolić.
U nas też paskudna pogoda, ale spacer zaliczony. Teraz czekam na męża i ruszamy na zakupy do Tesco i chce Filipowi jakaś kurtkę jeansową kupić. Może coś znajdę. No i muszę mu kupić jeszcze jakieś spodnie na urodziny, koszule już mamy
U nas też paskudna pogoda, ale spacer zaliczony. Teraz czekam na męża i ruszamy na zakupy do Tesco i chce Filipowi jakaś kurtkę jeansową kupić. Może coś znajdę. No i muszę mu kupić jeszcze jakieś spodnie na urodziny, koszule już mamy
Colorado1989
Sama też chwalę sobie taką dietęTaki mam plan
Gdzieś kiedyś słyszałam albo czytałam, jak jakiś lekarz się wypowiadał, że najlepsza dieta to dieta cukrzyka, nie tylko na odchudzanie ale ogólnie.
Trzymam kciuki [emoji106] cokolwiek nie wyjdzie, to pamiętaj, że wszystko z troską o maluszkinieJa dziś byłam na krzywej i trochę obawiam się wyników. Zobaczymy![]()
Ja w poniedziałek będę robić krzywą i też nie pałam entuzjazmem [emoji23]
Luiza.
Miałam kiedyś sąsiadkę, która miała cukrzycę. Bardzo musiała dbać o swoją dietę, nie wiem czy przypadkiem nie chodziła z pompą insulinową. To już starsza pani była, baardzo życzliwy człowiek. I czasami częstowała mnie (chwilami na siłę) swoimi obiadkami i powiem, że normalne jedzenie, ale jak cukier chciałam pożyczyć, to tylko słodzik miała, bo cukru nie używała w ogóleSama też chwalę sobie taką dietęchociaż zdarzają się niestety odstępstwa ... No ale jestem tylko człowiekiem
co może być niezdrowego w diecie, w której je się same zdrowe rzeczy, bez extremów typu jesz samo białko i niewiele więcej![]()
![]()
reklama
Podziel się: