Już niedługo się przekonasz, że to najcudowniejsza rzecz na świecie. Pomimo bólu poród i pierwsze dni z dzieckiem wspominam jako prawdziwa magię. Ciekawa jestem czy za 2 razem wrażenia są podobne. Po 8 latach już wiele zapomniałam i nieraz się czuję jakby to była 1 ciążaCiąża bez większych komplikacji, ale od jakiegoś czasu wszystko mnie boli, więc nie powiem, że jest lekka [emoji6] stawiam na hormony [emoji23] jeszcze nie wiem, jak to jest mieć maleństwo w ramionach, więc może mi przejdzie jak to poczuję [emoji16]
reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Zawsze można mieć nadzieję, że pierwsze dziecko to wersja testowa, drugie będzie lepsze, bo wersja 2.0 [emoji16][emoji16][emoji16]Już niedługo się przekonasz, że to najcudowniejsza rzecz na świecie. Pomimo bólu poród i pierwsze dni z dzieckiem wspominam jako prawdziwa magię. Ciekawa jestem czy za 2 razem wrażenia są podobne. Po 8 latach już wiele zapomniałam i nieraz się czuję jakby to była 1 ciążaZawsze tylko powtarzam, że jest jedna rzecz, która jest gorsza w 2 ciąży. Jak syn mnie doprowadza do białej gorączki i pojawia się ta myśl "ja naprawdę chciałam mieć jeszcze jedno dziecko???"
![]()
Haha dobreZawsze można mieć nadzieję, że pierwsze dziecko to wersja testowa, drugie będzie lepsze, bo wersja 2.0 [emoji16][emoji16][emoji16]
Mimi2330
To już tak blisko [emoji4]A w porządku. Odliczamy dni do poniedziałku. Już się nie mogę doczekać. Jeszcze ostatnie rzeczy chcę kupić, zrobić zapasy na przyszły tydzień. Wczoraj byliśmy jeszcze po farbę i mąż ma za zadanie pomalować sypialnię [emoji16] mam wrażenie, że ciągle czegoś mi jeszcze brakuje...
Mimi2330
Ja też tak mialam od 8 miesiąca. Oby dotrzymać do 9 miesiąca i jak najszybciej urodzićHaha dobra jesteśTo chyba hormony, albo wyjątkowo lekka ciąża
Ja w 9 miesiącu przestałam się bać porodu, byłam gotowa na największy ból byle już pozbyć się brzucha i nie być w ciąży
Potem rzeczywiście trochę brakowało ruchów dzidzi w brzuszku, ale o wiele przyjemniej było tą dzidzię tulić
![]()
SzczęściaraJa też tak mialam od 8 miesiąca. Oby dotrzymać do 9 miesiąca i jak najszybciej urodzićobydwoch chłopców urodziłam w 38tc [emoji4]
oluchapoducha
ja urodzilam w 40 tygodniu, na szczęscie 2 godziny trwał poród, podobno kolejne porody szybciej idą? jak sądzicie?
Mimi2330
2h???? Woooow!!ja urodzilam w 40 tygodniu, na szczęscie 2 godziny trwał poród, podobno kolejne porody szybciej idą? jak sądzicie?
Ja pierwszy poród 22h. ... drugie cc
Jeszcze szybciej byś chciała??ja urodzilam w 40 tygodniu, na szczęscie 2 godziny trwał poród, podobno kolejne porody szybciej idą? jak sądzicie?
reklama
oluchapoducha
rety dziewczyny jak wy wytrzymałyście tyle godzin porodu.... masakra, te 2h mi się dłużyło. ale fakt szybko u mnie poszło, liczę na to że drugi będzie podobny lub krótszy 
Podziel się: