Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Laseczka. W życiu bym nie powiedziała ze w ciazy jesteś [emoji4]Ja akurat szukam wyłącznie z drugiej ręki, na olx i mam upatrzony jeszcze jeden komis z wózkami dziecięcymi
U mnie budżet na karocę jeszcze bardziej skromny, bo do 700zł planujemy wydać na 2w1. Ale nie oczekuję niczego więcej, tylko żeby był w miarę lekki, wszedł do bagażnika, jeździł płynnie i miał dobrą amortyzacjędużo jeździć zwłaszcza gondolką pewnie nie będziemy
Mi jeszcze nie puchną. Tzn puchną jak siedzę i nic nie robię, dlatego staram się spacerować codziennie
tak to na puchnięcie nic innego nie polecę, bo zawsze jak puchłam, to nie umiałam sobie z tym poradzić
Ka, brzucho rośnie, albo i nie [emoji23] na zdjęciu poza maluchem mieści się też dzisiejszy grill składający się z 2 kiełbasek i tony sałatki [emoji33]Zobacz załącznik 853880Zobacz załącznik 853881
Kejti jeśli chodzi o typowo ciążowe to ja szukałam tam ciążowych dżinsów, ale z racji ceny zrezygnowałam. Kupiłam za to używane na allegro, jedne za 9 a drugie chyba za 16 zł. Właśnie bon prixowe oczywiścieDzięki dziewczyny [emoji4] fajna ta grupa wsparcia!
A skoro temat o ciuchach to czy zamawiałyście ciuchy z bon prix? Ja się trochę czaje ale nigdy z tamtąd nic nie zamawiałam i nie wiem jak strzelać w rozmiarówkę. Według tabel powinnam mieć rozmiar 56[emoji849] a normalnie mieszcze się w 50 i to dla mnie trochę dziwne...
Gdzie ty tego synka chowasz? [emoji33] Ja miałam taki brzuch w 10tc.Ja akurat szukam wyłącznie z drugiej ręki, na olx i mam upatrzony jeszcze jeden komis z wózkami dziecięcymi
U mnie budżet na karocę jeszcze bardziej skromny, bo do 700zł planujemy wydać na 2w1. Ale nie oczekuję niczego więcej, tylko żeby był w miarę lekki, wszedł do bagażnika, jeździł płynnie i miał dobrą amortyzacjędużo jeździć zwłaszcza gondolką pewnie nie będziemy
Mi jeszcze nie puchną. Tzn puchną jak siedzę i nic nie robię, dlatego staram się spacerować codziennie
tak to na puchnięcie nic innego nie polecę, bo zawsze jak puchłam, to nie umiałam sobie z tym poradzić
Ka, brzucho rośnie, albo i nie [emoji23] na zdjęciu poza maluchem mieści się też dzisiejszy grill składający się z 2 kiełbasek i tony sałatki [emoji33]Zobacz załącznik 853880Zobacz załącznik 853881
Unormuje się wszystko, tylko czasu trzebaHej, Dziewczyny. My z Antosią jesteśmy już w domku od piątku. Musiałyśmy zostać dzień dłużej, bo mała miała żółtaczkę. Obecnie każdy dzień to nowe wyzwanie. Ba! Każda chwila to nowe wyzwanie. Nie jest łatwo, bo mała jest wymagająca, często się budzi, ciągle chce być na piersi, ale jakoś dajemy radę. Za to u mnie full wypas objawów baby blues. Łażę i ryczę, nie chce mi się jeść, masakra. Do tego dochodzi jeszcze ból po cc, codzienne zastrzyki przeciwzakrzepowe. Cieszę się, że mąż jest ze mną i stara się robić wszystko, co się da i maksymalnie mnie wyręczać.
Ma dwa tygodnie opieki na mnie, także będzie w domu. A rana jest na razie zaklejona opatrunkiem, jutro mam go ściągnąć. Przy wypisie jak lekarz oglądał to powiedział, że bardzo ładnie się goi [emoji846]Unormuje się wszystko, tylko czasu trzeba
... [emoji8] super, że mąż daje takie wsparcie - facet na medalma teraz trochę wolnego dla was?
Jak rana się goi?
Kazali Ci zaklejac? Dziwne... ja mialam tylko 1 dzień zaklejoneMa dwa tygodnie opieki na mnie, także będzie w domu. A rana jest na razie zaklejona opatrunkiem, jutro mam go ściągnąć. Przy wypisie jak lekarz oglądał to powiedział, że bardzo ładnie się goi [emoji846]