nagini84
Fanka BB :)
Są takie przypadki, ale jak dla mnie ekstremalneMuszę w takim razie obczaićz bon prixa często zamawiam, więc ze zwrotem jak coś nie będę mieć problemu [emoji1]Karmienie 3 lata to byłoby coś [emoji16][emoji16][emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Są takie przypadki, ale jak dla mnie ekstremalneMuszę w takim razie obczaićz bon prixa często zamawiam, więc ze zwrotem jak coś nie będę mieć problemu [emoji1]Karmienie 3 lata to byłoby coś [emoji16][emoji16][emoji16]
Znam taki przypadek [emoji23][emoji23][emoji23]Muszę w takim razie obczaićz bon prixa często zamawiam, więc ze zwrotem jak coś nie będę mieć problemu [emoji1]Karmienie 3 lata to byłoby coś [emoji16][emoji16][emoji16]
Też znam, ale dla mnie to już przesadaZnam taki przypadek [emoji23][emoji23][emoji23]
Dla mnie tez max do roczku ale nie dłużejTeż znam, ale dla mnie to już przesada![]()
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]A czemu by tak nie do 18stki? [emoji16]
Można by tak potem do Malibu dodawać [emoji16]
Bo u Ciebie naprawdę ciężko się połapaćDziewczyny, byłam dziś u kuzynki, ta się też nie połapała w ciąży mojej [emoji23][emoji23][emoji23] ubaw mam po pachy w takich momentach [emoji23]