Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie martw się ja też miałam dysplazję stawów z tego samego powodu. Z tym, że ja urodziłam się naturalnie pośladkowo i myślałam,że dlatego... Nie wiedziałam, że samo takie ułożenie może mieć wpływ [emoji33]. Miałam rozwórkę przez 3 miesiące i wszystko się samo naprawiło. Będzie dobrze.Ja byłam w kinie ostatni raz jakieś 2 miesiące temu. Teraz chyba zbyt szybko się znów nie wybierzemy... A mamy jeszcze vouchery, więc trzeba będzie coś wykombinować
Wczoraj byliśmy z Tosią na usg bioderek i potwierdziły się podejrzenia - Tosia ma dysplazję stawów biodrowych przez ułożenie miednicowe w brzuchu... Jestem podłamana. Teraz musimy szybko wybrać się do ortopedy. Już na własną rękę pieluchujemy podwójnie i kładziemy na brzuszku, żeby coś zdziałać. A najbliższy termin do specjalisty - pilny - jest na 5.06...
Z tego co wyczytałam, to w zależności od tego jak będą reagować stawy to właśnie albo podwójnym pieluchowaniem (czyli na pampersy daje się pieluchę tetrową, żeby nóżki były szerzej) albo potem taką szybą zakladaną, albo taką jakby poduszką.Paula, a jak to się leczy? Jakaś rehabilitacja? Super, ten pilny termin...
My do kina póki co często chodzimy i lubimy![]()
Dzięki [emoji173]️Nie martw się ja też miałam dysplazję stawów z tego samego powodu. Z tym, że ja urodziłam się naturalnie pośladkowo i myślałam,że dlatego... Nie wiedziałam, że samo takie ułożenie może mieć wpływ [emoji33]. Miałam rozwórkę przez 3 miesiące i wszystko się samo naprawiło. Będzie dobrze.
Tylko, że Antek ma dopiero 3 miesiąceDomyślam się bo mój też.... U nas Filip ma prawie 8kg i wieczorem to już się ledwo zginam :/