reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Otyłość w ciąży

No w poniedziałek pójdę to się okaże czy ogarnięty, bo chcę żeby mnie potraktował od razu agresywnie. Żałuję, że wcześniej tych badań nie zrobiłam, bo teraz latem będzie problem z logistyką w rozjazdach [emoji57]
Moja babcia zawsze mówiła "jakby człowiek wiedział, że się przewróci, to by sobie usiadł" :) dobrze, że to teraz wyszło, a nie później. Miałam taki sam problem, mnie już na in vitro wysyłali, bo tak im łatwiej.

No z logistyką fakt, może być problem, ale zawsze jakieś kilka dnia marginesu się ma, nawet na stymulacji, bo plemniki trochę żyją :)

reklama
Dziękuję, że zawsze masz dobre słowo [emoji8]

Tak jak zawsze nienawidziłam chodzić do lekarzy, to teraz nie mogę się doczekać wizyty, żeby wiedzieć na czym stoję [emoji6]

Chyba zaczyna mi się PMS, bo dziś od rana wszystkie ciężarne koleżanki uznały za stosowne, żeby się ze mną dzielić objawami ciążowymi i się poryczałam na lekcji. Zwaliłam na alergię [emoji16]

Tak jak zawsze nienawidziłam chodzić do lekarzy, to teraz nie mogę się doczekać wizyty, żeby wiedzieć na czym stoję [emoji6]

Chyba zaczyna mi się PMS, bo dziś od rana wszystkie ciężarne koleżanki uznały za stosowne, żeby się ze mną dzielić objawami ciążowymi i się poryczałam na lekcji. Zwaliłam na alergię [emoji16]
Na pewno będzie dobrze i szybko się Wam uda. Nie znam się za bardzo na tym i nie mogę nic na ten temat powiedzieć bo mój syn był praktycznie wpadką, a córka powstała od jednego strzału nawet nie w całkiem płodne dni.

Mam nadzieję, że do końca roku i mi się uda i w przyszłym też powitam dzieciątko. Choć wolałabym ciut mniejsze [emoji16]

O te niedobre [emoji16] Zobaczysz, niedługo i Ty będziesz narzekać na jakieś ciążowe rewelacje ;)

Ja melduję pierwszą brzuszkową dolegliwość, poza zasapaniem się, to po 8 km spaceru zaczął boleć mnie kręgosłup [emoji16]

Ja melduję pierwszą brzuszkową dolegliwość, poza zasapaniem się, to po 8 km spaceru zaczął boleć mnie kręgosłup [emoji16]
8km spaceru???? [emoji33] To mnie po przejściu 1 km boli kręgosłup i ciągnie brzuch hehe. W ogóle to gin kazał się więcej oszczędzać bo szyjka zmiękła. Nie wzięłam sobie tego za bardzo do serca, ale wczoraj trochę posprzatalam, upiekłam ciasto o ogólnie duzo byłam na nogach i wieczorem miałam 3 bolesne skurcze jak na okres. Wiec dziś już jestem grzeczna, bo dopiero kończę 31 tydzień. Jeszcze 6 tygodni trzeba wytrzymać :)

reklama
8km spaceru???? [emoji33] To mnie po przejściu 1 km boli kręgosłup i ciągnie brzuch hehe. W ogóle to gin kazał się więcej oszczędzać bo szyjka zmiękła. Nie wzięłam sobie tego za bardzo do serca, ale wczoraj trochę posprzatalam, upiekłam ciasto o ogólnie duzo byłam na nogach i wieczorem miałam 3 bolesne skurcze jak na okres. Wiec dziś już jestem grzeczna, bo dopiero kończę 31 tydzień. Jeszcze 6 tygodni trzeba wytrzymać :)
Kochana, ja mam dopiero 27+3, w 31 tc też może nie dam rady już 8 km przejść [emoji16] a ogólnie 14 km dziś zrobiliśmy :)

Uważaj na siebie i nie forsuj się [emoji8] jak czytam czasem co moje sierpniówki wyczyniają, to mi włosy dęba stają [emoji16] ja ogólnie się oszczędzam profilaktycznie, chodzę tylko dużo :) od dźwigania, mycia podłóg itp jest teraz mąż :)

Do góry