Colorado ja o Was myślę często i głupio mi że się nie odzywam, ale na telefonie nie widzę wiadomości nie wiem dlaczego a komputera nie mam kiedy włączyć.
Niestety rewelacje szpitalne nie za mną. Miałam mieć w piątek operacje, ale się nie odbyła..
W skrócie wciąż doskwierają mi kamienie, jeżdżę na ostry dyżur już co 2-3 tygodnie, nie pomagają mi kroplówki z ketonalem, pyralginą, zastrzyki. Jedynie tramal daje radę

Ustalili mi termin do szpitala na 4 czerwca, ale przełożyli jednak na 7. Oczywiście tego 4 całą noc na ostrym dyżurze z kolejnym atakiem. Teraz w czwartek zgłosiłam się do szpitala, przyjęli mnie na oddział, zrobili wszystkie badania do operacji i niestety ale anestezjolog nie wyraził zgody przez nadczynność tarczycy (wynik nie mieszczący się w normach laboratorium).
Powiedział, że albo dostane krwotoku wewnętrznego, albo nie obudzę się z narkozy i on się pod tym nie podpisze..
Przez te diety po ostrym zapaleniu trzustki i kamicy mam głęboką anemię. A nadal nie mogę większości rzeczy jeść. Jeszcze Antoś ma alergię na białko mleka krowiego więc nawet tego nie jem co pogarsza mój stan. Już nie wiem co robić.
Plus taki, że ważę już 77kg, czyli 27 kg poleciało.
No ale co z tego jak zaraz się wykończę. Włosy lecą garściami, brak sił, energii, nerwowość.
Widziałam wózek- super zakup

my mamy Bebetto Vulkano S-Line i sobie chwalę bardzo

Widziałam też listę apteczną- kupiłam taką samą lanolinę, ale nie używałam bo trzeba ją zmywać przed karmieniem. Tylko zwykłej 100% nie trzeba.
Podkłady na przyszłość poszukaj sobie na allegro- u nas idzie tego sporo

a można wyhaczyć w naprawdę dobrej cenie.