Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie ja to uboga w sukienki jestem... Taką zamówiłam i źle w niej wyglądam...A jaką zamówiłaś Paula? Ja w sukienkach to kiepska jestem , tylko fason worek. A le pamiętam, ze niektóre dziewczyny dawały do wszycia suwaki na szwach. Może maz jakąś sukienkę, która jest ok i da się to zrobić?
A co to za spray??Zuza wstydzisz się na basen chodzić?
Byłam na wizycie, przemierzyłam pół stolicy autobusem, ledwo wróciłam, najgorzej było w ciasnej windzie, gdzie było duszno i ciągle ktoś wsiadał aby na 6te piętro na dermatologię się dostać... :/
To taka infekcja skóry bakteryjno grzybicza, ale powiedziała że mogę karmić nowowrodka że nie powinien się zarazić. Bo ja to mam miedzy cyckami na dekoldzie. Przez te upały, pot, kąpiele, sztuczny stanik no i gotowedostałam maśći, i taki sprey osuszający skórę, aby się tam nie pocić (nie wiedzialam ze coś takiego jest wogóle) mam nadzieje do porodu mi to zniknie
Koniecznie długość do kolana. Nie dłuższą. A tej nie da się przerobić??No właśnie ja to uboga w sukienki jestem... Taką zamówiłam i źle w niej wyglądam... Zobacz załącznik 892742
Nie chce kombinować, jest też starsznie gruba i niezbyt się w niej czuję...Koniecznie długość do kolana. Nie dłuższą. A tej nie da się przerobić??
Jak się źle czujesz w tym to lepiej odślij.Nie chce kombinować, jest też starsznie gruba i niezbyt się w niej czuję...