Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie mi to też wszędzie mówią, przyjmuję to do wiadomości, że u zdrowej i normalnie funkcjonującej kobiety tak to zadziała, u mnie jednak w to nie wierzę [emoji16]Colorado mnie lekarz powiedzial, ze jak sie kończy karmic piersią to kobieta jest wtedy wlasnie TURBO plodna. Mnie sie wydawało, że raczej organizm osłabiony, hormony rozregulowane itp.
Szacun [emoji16] u mnie narazie 1 kg mniej niż przed ciążą, a też jem i piję dużo ... Ale głodna jestem często, zwalam to na kp i Bruna, który ma chyba ambicje zostać zapaśnikiem sumo [emoji23]A u mnie magia. Jem dużo, a co stanę na wadze to mniejJuż 4kg mniej niż przed zajściem w ciążę. Magio trwaj, aż będzie na wadze 50kg
![]()
Do oporu [emoji14] Najlepiej w życiu czułam się i wyglądałam na studiach mając 55kg, ale tego to mi już chyba żadne czary nie przywrócą [emoji14] Póki co cieszy każdy kilogramNo właśnie mi to też wszędzie mówią, przyjmuję to do wiadomości, że u zdrowej i normalnie funkcjonującej kobiety tak to zadziała, u mnie jednak w to nie wierzę [emoji16]
Natura nie lubi próżni, jak jednego małego ssaka się odkarmi, to trzeba następnego powołać do życia [emoji6]
Szacun [emoji16] u mnie narazie 1 kg mniej niż przed ciążą, a też jem i piję dużo ... Ale głodna jestem często, zwalam to na kp i Bruna, który ma chyba ambicje zostać zapaśnikiem sumo [emoji23]
Ile chciałabyś jeszcze zrzucić? [emoji4]