reklama

Otyłość w ciąży

ja też chcę zobaczyć brzusia, bo ja swojego chyba nie będę miała aż takiego fajnego :( :-D

masakra padam na twarz a muszę jeszcze na miasto wyjść się z koleżanką zobaczyć, bo jej się jej oświadczył no i niedługo znowu na studia wyjeżdża i pewnie dopiero po porodzie znajdzie czas, żeby mnie odwiedzić :baffled: się cieszę strasznie, że się z nią zobaczę :D:-D

lolcia91 jak po wizycie, bo nie wiem czy przeoczyłam czy co :/ bo ja już nie myślę :D:-D

aż mam humor znowu dobry, a zgaga minęła :-D

reklama
Dobry ;)

Byłam dziś u doktorka i tak :) powiedział, że trzymamy się terminu z OM, Jaśko jest mały bo wg USG waży 2,850kg także max do 3kg dobije no ale i małe dzieci muszą się rodzić, no nie?:-D ostatnie wyniki mam dobre, żadnego paciorka nie mam na szczęście i w zasadzie nic więcej nie wiem bo na "samolot" nie kazał siadać także nawet nie wiem czy jestem zwarta i zamknięta ;-) no ale mogę rodzić ;-) Jakby nic nie ruszyło w terminie to jeszcze na za tydzień też się zapisałam na wizytę:-D:-)

dzewelajna heh a się tylko zastanawiam nad czym Ty będziesz dumać i schizować jak już będzie np ten 20 tydz ciąży, co kochana ?:P
Och oby się wszystko udało bo ocipiejesz niedługo przez to wszystko:))

ainhoa ale masz głodomorka małego ;)) a ja mam chyba z 10 rożnych smoczków haha (kilka dostałam na urodziny jakiś miesiąc po tym jak dowiedziałam się o ciąży, kilka mój A mi z UK w paczce wysłał i tak się nazbierało :P) a się okaże, że Jaś też nie będzie chciał smoka ;P

kłaczku jak już zacznie się coś dziać postaram się zachować zimną krew i będę przypominać sobie co pisałaś mi w postach:tak: jesteś naszą "Forumową Mądrością" :)):tak::-)

Dzewelajna swiruje na swój sposób a ja na swój , mianowicie dzisiaj snily mi sie testy owulacyjne ze były cały czas ujemne i jak sie obudzilam to nie wiedzialm czy już poranny test robiłam czy mi sie śniło :tak: Chyba muszę wyluzowac bo w czubkach wyladuje:no:

Kłaczku no wlasnie, takie historie to i babcia sama widziala. no ale kiedys bylo inaczej.
Lolcia wiesz mniejsze dzieci latwiej sie podobno wypycha :) &&& zeby Ci poszlo szybko :)
Dzewelajna dawaj znac jak cos bo umrzemy z ciekawosci :)

dobra to teraz brzucho, uwaga wieloryb na wolnosci! :-D:-D:-D [zebra 3D :-D]
Zobacz załącznik 496001 20120829350.jpg

dziekuje dziewczyny az sie zarumienilam ;]

a wymiary sprzed ciazy to tak:
moment zajscia 95kg
do ok 20tc ok 91kg
pozniej znowu 95kg
a teraz sie dowiem w pon na wazeniu... a no i 173cm mam i czarne legginsy a czarny wyszczupla :P. ogolnie mi idzie w brzuch, biodra i doopke.

reklama
173 cm ! pozazdrościć:) zabraniam Ci mówić o sobie wieloryb bo mnie wtedy obrażasz;p bo tzn.że ja jestem słoniem połączonym z wielorybem...lekarka powiedziała mi,że nie mogę przytyć w czasie ciąży,ale nie wiem jak to mam zrobić...na początku schudłam 8 kg, teraz jestem do przodu 2, ale to i tak 6 na minusie;p tak sobie tłumaczę, ale i tak jest kiepsko...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry