reklama

Otyłość w ciąży

Indziorka, "Gdy jest źle to dobry znak
Gdy jest źle...
Bo może znów lepiej być."

Chcę być kopciuszkiem - Metro the Musical - YouTube

"Kiedy w oczy wieje wiatr.
Znów zwykły zrobię błąd
Na swe złudzenia stracę czas.
Lecz chcę dalej iść pod prąd Dalej iść pod prąd...
I wciąz szukać trudnych tras.
Czas już otrzeć łzy
Otrzeć łzy...
Nie będzie źle, musi lepiej być
Przecież teraz tę szansę mam."

Ania, to w kazdej chwili. Spokojnie - bedzie dobrze.

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wiem czy dzień dzisiaj dziś taki smętny, czy mi się w głowie porobiło coś, jeszcze ta pogoda, która nie zachęca do niczego...
Znowu przekładam wyjazd do pustego mieszkania :D, już w środę miałam pojechać, a tu sobota i nie zanosi się :-D

Jak jest tak źle, że już gorzej być nie może to trzeba się cieszyć, bo gorzej już nie będzie:-D

Witam sobotnio
biggrin.gif
ja nerwa mam od wczoraj najpier zepsuła mi sie pralka ,potem pokłuciłam sie z m
realmad2.gif
czuje sie do bani słaba jestem strasznie do tego młoda wirusa chyba jakiegos załapała wymiotuje od rana
no.gif
mnie jakies skurcze od dwoch godzin strasza z przerwami od 3 do 15 min ale pewnie postraszy i przejdzie
baffled5wh.gif
ja chce juz urodzic mam serdecznie dosc ...

Weronik - ja też gratuluję!! Tola - ciotki witają na świecie! :-)

Wczoraj rozmawialam z Rajmundem na temat "co dalej". Mam @, wiec pora podjac decyzje, czy sie zabezpieczamy, czy... Zapalilismy w kominku, siedzielismy w ciemnym pokoju patrzac w ogien, rozmawialismy dlugo. On chce drugiego dziecka, ale boi sie jak ja to zniose - wie ze moze znow sie nie udac, boi sie mojego zalamania, lub ze po prostu organizm nie zdzierzy. Poza tym ta infekcja - kolegi lasce znalezli jakies bakterie i prawdopodobnie straci ciaze. Juz druga. Rajmund sie boi. Chce zaczekac ze staraniami - o ile ja sie zdecyduje na kolejna probe - do listopada, mysli ze zrobia jakis kontrolny wymaz, ze porobia jakies badania. No, ja tak optymistycznie nie mysle. W moim odczuciu albo startujemy zaraz, albo zaczynamy sie zabezpieczac juz na amen - do listopada 2 miesiace, ja nie robie sie mlodsza. Juz ta ciaza miala byc "rzutem na tasme", jestem pol roku dalej i w punkcie "0". Wiem jedno - jednak bedziemy probowac. Gdyby Rajmund powiedzial "stop" i ja bym spauzowala.

kłaczku, nawet nie wiesz, jak mi ulżyło, jak to przeczytałam :) Liczyłam, że jednak się zdecydujecie. A poza tym - nie zapominaj o MOCY i SILE POZYTYWNEGO MYŚLENIA. Ono naprawdę wiele może, kochana...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry