Ika88
Fanka BB :)
Oczywiście, że otyłość, sama mam tyle przy podobnym wzroście i to już wystarczy do pogardliwych spojrzeńNie wiem co robisz z 84kg A grupie otyłość;p ale miło, że jesteś.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oczywiście, że otyłość, sama mam tyle przy podobnym wzroście i to już wystarczy do pogardliwych spojrzeńNie wiem co robisz z 84kg A grupie otyłość;p ale miło, że jesteś.
O matko... to ja muszę się zapisać do grupy "otyłość nad otyloscia" albo "ludzie w ciele slonia"Oczywiście, że otyłość, sama mam tyle przy podobnym wzroście i to już wystarczy do pogardliwych spojrzeń [emoji14] @Indziorka z jakiego powodu leżenie?
Ale może chociaż wzrostem nadrabiasz? xD Jak to się mówi... Mam dobre bmi, tylko centymetrów brak ;pO matko... to ja muszę się zapisać do grupy "otyłość nad otyloscia" albo "ludzie w ciele slonia"![]()
Tak...jak to mówi mój mąż (tak ponoć lepiej brzmi) mam 170cm wzrostu bez 1 cmAle może chociaż wzrostem nadrabiasz? xD Jak to się mówi... Mam dobre bmi, tylko centymetrów brak ;p
No to polezymy sobie razem... [emoji1787] ja to że względu na problemy z szyjka. Ale.plamienia też już miałam na początku. Biorę końskie dawki leków.. także no...jakoś to być musiPrzepraszam, że zdubluje, ale nie chce mi dłuższej odpowiedzi przesłać :/ z objawów wszystko co możliwe- tragiczne samopoczucie, obolale piersi, nudności, wymioty bardzo częste, uczucie zimna (już mniejsze na całe szczęście), senność i wybieraj co jeszcze tylko chcesz xD a leżenie- przedwczoraj miałam jasnoróżowy śluz i wczoraj rano już mocniej podbarwiony, więc widziałam się z ginem no i duphaston i leżenie ile się dalokator ok więc tyle dobrego, że to tylko ja szwankuje [emoji18]