91Asia
Zaangażowana w BB
Powinnam dostać @ 19 marca więc jeszcze trochę czasu :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powinnam dostać @ 19 marca więc jeszcze trochę czasu :-)
No więc wymusił na mnie pizzę pierwszy raz od kilku miesięcy, dla niego wieczór skończył się graniem, a ja... cóż, zamknęłam się w toalecie@Ika88 I co w końcu dobrego jedliscie?jak spedziliscie czas ?
![]()
Cześć :-) gratuluję ciąży, wagę to masz naprawdę super, moje marzenie :-)Hej Wam Ciężarówki i Staraczkichciałabym znowu do Was dołączyć po... 6 latach przerwy
coś tam troszkę Was już poczytałam, ale zanim "nadrobić" się uda pewnie minie trochę czasu, którego teraz mam aż nadto, bo mam leżeć
Ja w tym momencie 9t5dc, w grudniu 2017 poronienie, a oprócz tego 6-letnia Córka![]()
z danych to 28 lat, 165cm wzrostu i 84,4 kg
![]()
@91AsiaNo więc wymusił na mnie pizzę pierwszy raz od kilku miesięcy, dla niego wieczór skończył się graniem, a ja... cóż, zamknęłam się w toalecie![]()
Bez zachwytu, ale uparłam się, żeby tym razem była z jakiegoś lokalu, którego nie znamy, no i pokarało mnie@91Asia
To powodzenia. Owu przed Wami
@Ika88 romantycznieA dobra chociaż? Mi pizza nie podnosi cukru.... WGL moja cukrzyca to jakieś nieporozumienie
![]()
Bez zachwytu, ale uparłam się, żeby tym razem była z jakiegoś lokalu, którego nie znamy, no i pokarało mnie [emoji14] Ja swojej glikemii nie ufam, nigdy glukometr nie pokazuje mi nawet zbliżonej wartości po identycznym daniu...
Nie...nadal trwa.... myślę, że tak naprawdę najgorzej przeżyje okres od 22tc-24.... no więc dziś kończymy 22t3d... także bardzo ciężko.. płacze po katach, i wogole jest do dupy. Żyć się nie chce.Cześć dziewczyny, zakupiłam żel conceive używała z was któraś , mam clo ,żel teraz tylko czekam na @. W ogóle dzisiaj się czuje właśnie jak na @ myślałam że może ovu ale testy blade. Poza tym zakupiłam sobie też rowerek stacjonarny no i dzisiaj, zaczynam zabawę, ale ciężko jest, bardzo mi nie wygodnie, oj zasiedzialam się strasznie.
Oczekujaca jak się czujesz??? 23tc przeskoczył już???