U
użytkownik 176
Gość
Super, że najtrudniejsza końcówka przypadnie Ci na chłodne dni, przynajmniej ja bym tak wolała [emoji16]
Połowa 01.2020![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Połowa 01.2020![]()
Super, że najtrudniejsza końcówka przypadnie Ci na chłodne dni, przynajmniej ja bym tak wolała [emoji16]
Wiem![]()
Wczesniej miałam marcowo. Wiec jak cieplutko to mozna bylo spacerki, kocyk na dworku itp. A cieżarowe miesiace w zimie jakoś lepiej sie znosi
Ja na nieszczęście moje muszę całe wakacje wytrwać, a ogólnie nie jestem ciepłolubna. Dlatego całą wyprawkę i pokój dla maluszka szykujemy już teraz, żebym potem w upały już nie musiała z tym latać [emoji846]
Najchetniej to już teraz i ja bym robiła zakupy..no ale wiem ze za wcześnie
Ja dopiero po usg połówkowym poznałam płeć i dopiero wtedy zabrałam się za maluszkowe zakupy [emoji846]
Ja bym bardzo chciała chlopcai juz nie moge sie doczekać by wiedzieć.. Natomist moj twierdzi że lepiej poczekać do narodzin żeby była niespodzianka. Ale przygotowanie pokoju, ubranek itp twierdzi ze można w kolorze uniwersalnym ...niebieskim [emoji23][emoji23][emoji23]
A niestety nieznoszę upałów i obawiam się podwójnie tego czasu w szpitalu...