M_Lena
Fanka BB :)
A przypomnij na kiedy masz termin?Ciężko będzie, ale damy radę [emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A przypomnij na kiedy masz termin?Ciężko będzie, ale damy radę [emoji6]
A przypomnij na kiedy masz termin?
Ja też nieNie wytrzymałabym z taką niewiedzą do porodu aż! [emoji16]
My starania dokladnie - od odstawienia tabsów do szczęśliwego cyklu 229 dniJa też ciążówkowo jestem w wakacyjne miesiącee. Termin na 25 sierpień.
Też chciałabym rodzić przynajmniej na jesień, no ale jak zaczeliśmy starania to nie sądziłam, że za pierwszym razem będzie gol![]()
Wez swoj wentylatorek malutki. Muze na tel. Albo tidala wykup a najlepiej netflixa. I ciesz sie z tych chwil ogladania bez przeszkadzania [emoji14]A niestety nieznoszę upałów i obawiam się podwójnie tego czasu w szpitalu...
A skąd wiesz, że mam swój wentylatorek i właśnie mam go zamiar wziąć ze sobą?Ja też nieciezko mi tydzien bez usg a co dopiero tyle bez wiedzy My starania dokladnie - od odstawienia tabsów do szczęśliwego cyklu 229 dni
a do wiadomosci i widoku dwóch kreseczek 263 dni
Wez swoj wentylatorek malutki. Muze na tel. Albo tidala wykup a najlepiej netflixa. I ciesz sie z tych chwil ogladania bez przeszkadzania [emoji14]
8 września już lepiej brzmi niż połowa sierpnia (bo pewnie w 39 tyg beda mnie ciąć, jak nie wcześniej...). Wszystko przez mojego niecierpliwego mężaNa 8 września [emoji4] więc jeszcze też będzie upalnie pewnie
A skąd wiesz, że mam swój wentylatorek i właśnie mam go zamiar wziąć ze sobą?![]()
8 września już lepiej brzmi niż połowa sierpnia (bo pewnie w 39 tyg beda mnie ciąć, jak nie wcześniej...). Wszystko przez mojego niecierpliwego męża![]()
@Ka.2606 ma rację - też się tym pocieszam, że wiosna póki co jest jesienią to lato może będzie wiosną w tym rokuAle Ty będziesz już 'rozpakowana', a ja dalej będę kulała się w ciepłym [emoji16] więc mimo wszystko wolałabym sierpień. Wrzesień rok temu jeszcze upalny był bardzo, mam nadzieję, że w tym roku będzie inaczej.
@Ka.2606 ma rację - też się tym pocieszam, że wiosna póki co jest jesienią to lato może będzie wiosną w tym roku
W tamtym roku wrzesień był upalny, ale i całe lato, które zaczęło się już praktycznie z początkiem maja i trwało niemalże do października!
Także skoro maj jest jaki jest to w tym roku nie obraziłabym się jakby upalne lato poszło gdzieś sobie![]()
![]()