reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Hej hej ja jestem wczoraj miałam gości przyjaciółka z Niemiec zajechała co była u mnie za starsza na ślubie już ponad 5 lat jej nie widziałam więc nic po południu nie pisałam. U mnie w piątek prenatalne jak narazie za bardzo się nie stresuje pewnie dopiero jutro mnie dopadnie a co u mnie kończę 12 tydz jak narazie spokojnie zero objawów zapominam często że jestem w ciąży . Szybciej skończyć ten pierwszy trymestr może wtedy będzie bezpieczniej boje się poronienia bo już jedno przeżyłam w 8 tyg. Trzymam za Was kciuki abyście szybko zobaczyły 2 kreseczki 😁😁

Hej hej ja jestem wczoraj miałam gości przyjaciółka z Niemiec zajechała co była u mnie za starsza na ślubie już ponad 5 lat jej nie widziałam więc nic po południu nie pisałam. U mnie w piątek prenatalne jak narazie za bardzo się nie stresuje pewnie dopiero jutro mnie dopadnie a co u mnie kończę 12 tydz jak narazie spokojnie zero objawów zapominam często że jestem w ciąży . Szybciej skończyć ten pierwszy trymestr może wtedy będzie bezpieczniej boje się poronienia bo już jedno przeżyłam w 8 tyg. Trzymam za Was kciuki abyście szybko zobaczyły 2 kreseczki 😁😁
Hej super, że się dobrze czujesz. Oby tak dalej.☺️☺️ Te prenatalne to zawsze największy stres, ale będzie dobrze. ❤️ Ja właśnie zaczynam pracę, ale mi się mega nie chce.. byle do 16. 😌

Hej wieczorową porą,ja dzisiaj cały dzień poza domem,w końcu ładna pogoda,teraz kąpiel i spanie .
Asia z podlasia super że tak bezobjawowo będziesz miała grzeczne dziecko:),spacery jeszcze nikomu nie zaszkodziły a ruch to zdrowie ,zdrowa mama zdrowe dziecko

Justi s u ciebie jak , jakieś wkręty już masz???

Ciekawe co u reszty dziewczyn ,pewnie urlopują

Ja niby zdaję się na los co mam być to będzie,ale cały czas myślę czy była ta owu czy nie , kuźwa gdyby nie ten wiek bym tak nie myślała ,a tak to mi nawet jednego miesiąca szkoda

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry