reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Hej dziewczyny, sorry że tak późno, ale w końcu u nas pogoda zawitała i szkoda mi dnia na bycie w domu więc cały czas jestem poza domem, a mój net jest słaby i nie zawsze mam zasięg więc prawie w ogóle nie jestem na telefonie, pozdrawiam was cieplutko 😘😘😘

Dzień dobry wszystkim, u mnie pięknie dzisiaj, więc wybywam z domku, stary też już sprawny , ale bez szaleństw 😜, u mnie dzień 22 dc, jeszcze trochę, zwykle ostatnio cykle były 29-30 dni, tylko ten ostatni 60😳cholera wie czemu tak długo. Może pokuszę się o teścik w następnym tygodniu, ja lubię testować ten dreszczyk niepewności.

reklama
Dzień dobry wszystkim, u mnie pięknie dzisiaj, więc wybywam z domku, stary też już sprawny , ale bez szaleństw 😜, u mnie dzień 22 dc, jeszcze trochę, zwykle ostatnio cykle były 29-30 dni, tylko ten ostatni 60😳cholera wie czemu tak długo. Może pokuszę się o teścik w następnym tygodniu, ja lubię testować ten dreszczyk niepewności.
Hej ☺️ u mnie 24 dzień, robiłam test - negatywny, może za wcześnie a może znów lipa 😔

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry