reklama

Otyłość w ciąży

Dzień dobry wszystkim, u mnie pięknie dzisiaj, więc wybywam z domku, stary też już sprawny , ale bez szaleństw 😜, u mnie dzień 22 dc, jeszcze trochę, zwykle ostatnio cykle były 29-30 dni, tylko ten ostatni 60😳cholera wie czemu tak długo. Może pokuszę się o teścik w następnym tygodniu, ja lubię testować ten dreszczyk niepewności.
Ostatnie dni jajnik mnie bolal, dziś przeszło. ❤ ja biorę luteinę 😗

reklama
Hej, ja zwyczajnie, jakoś nie wydaje mi się że się udało, nie mam pewności czy była ovu bo nie byłam na monitoringu,może w środę podejdę do ginekologa zobaczyć co i jak, albo w poniedziałek zrobię proga, to mi też da jakiś obraz
Ja oczywiście zrobiłam test. Jakiś cień cienia widać, ale to pewnie nic nie znaczy 😌🤔

Załączniki

• IMG_20200726_104206.jpg
    IMG_20200726_104206.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 78
reklama
To facelle paskowy z rossmana. Zrobię pojutrze, tu tylko jakiś prześwit.
Nie chcę cię zniechecać ,ale te testy są takie że często wynik jest fałszywie dodatni ,kiedyś miałam krechę jeszcze bardziej widoczną od twojej ,poszłam na bete i ciąży nie było , sama lubię te testy bo wcześnie potrafią wyłapać ciążę ,ale mnie i kilka osób oszukały tak samo jak bobo test też kreski często wychodzą fałszywe ,polecam pink test te są dziady nie do przebicia ciężko się wybarwiają i nie oszukują ,a z rosmana jeszcze check &go też spoko , powiem ci przez te 3lata starań trochę test już zrobiłam ,nadal trzymam kciuki i wieżę że bedzie pozytywnie ☺😘😘:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry