Mamafasolki
Fanka BB :)
Zobaczą, nie martw sięJa zaczęłam 12 tydzień z groszem...pojutrze prenatalne i już chodzę po ścianach, że pójdę tam a oni mi powiedzą że przez wagę nic się nie zobaczy....obecnie niecałe 2 kg na plusie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobaczą, nie martw sięJa zaczęłam 12 tydzień z groszem...pojutrze prenatalne i już chodzę po ścianach, że pójdę tam a oni mi powiedzą że przez wagę nic się nie zobaczy....obecnie niecałe 2 kg na plusie
98Zobaczą, nie martw sięale ile ważysz?
Hej dziewczynychciałabym do Was dołączyć. W październiku stuknie mi 38lat i wlasnie jestem w 1 ciazy..jakis 6 tydzirn z badania usg. Strasznie się obawiam, bo mam ogromną otylosc.. w zasadzie lekarze nie dawali mi szans, a jak poszlam do kliniki niepłodności to zostałam potraktowana jak.. w sumie sama nie wiem..Chyba lekarka jak mnie zobaczyłam to od razu postawila na mnie krzyżyk i wizyta po przedstawieniu cennika została zakończona.. bez badań, bez niczego.. Chcialam zapytac czy są tu moze jakies dziewczyny które waza gruboo ponad 100kg i udało im się urodzić zdrowe dziecko..ciagle mysle o tym ze poronie
Milego wieczoru laseczki
U mnie w otoczeniu dziewczyny też rodziły i to nie jeden razTutaj na grupie to nie wiem, ale jest taka modelka Tess Holliday i ona ma dwoje dziecitakże da się na pewno ciążę donosić ważąc dużo
Da sięHej dziewczynychciałabym do Was dołączyć. W październiku stuknie mi 38lat i wlasnie jestem w 1 ciazy..jakis 6 tydzirn z badania usg. Strasznie się obawiam, bo mam ogromną otylosc.. w zasadzie lekarze nie dawali mi szans, a jak poszlam do kliniki niepłodności to zostałam potraktowana jak.. w sumie sama nie wiem..Chyba lekarka jak mnie zobaczyłam to od razu postawila na mnie krzyżyk i wizyta po przedstawieniu cennika została zakończona.. bez badań, bez niczego.. Chcialam zapytac czy są tu moze jakies dziewczyny które waza gruboo ponad 100kg i udało im się urodzić zdrowe dziecko..ciagle mysle o tym ze poronie
Milego wieczoru laseczki
A co potrzeba?Hej hej, Jest tu jeszcze ktoś?
A dawno nikt nic nie pisał... Chciałam się trochę wygadać, trochę poradzić, tak jak w temacie w związku z nadwaga.A co potrzeba?![]()