Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

To już trzeci lekarz z tego szpitala który stwierdził wg drugiego usg że termin musi być pochrzaniony o 2 tyg czyli zamiast na 5 września wypadałby na 21 września. Z dzidzią wsio okey, wód dużo, brak jakichkolwiek oznak przenoszenia, czop ładnie odchodzi, 1,5 cm rozwarcia, szyjka skrócona i miękka, skurcze których nie czuje
a i dodam, że dziś wstałam z opuchniętymi stopami i kostkami, a w zasadzie tylko raz spuchły mi wcześniej stopy w ciąży choć nie tak bardzo jak dziś
Wg lekarza w tym tygodniu powinnam urodzić sama, a jeśli nie to w poniedziałek szpital i nie wiadomo co dalej... Trochę się martwię, ale jak tak sobie myślę że to już trzeci lekarz który mówi że coś z terminem jest nie tak...a ja miałam tylko 3 ostatnie miesiączki w miarę regularne, a wcześniej bywało że przez dłuższy czas wcale nie miesiączkowałam także coś w tym może być... Eh nie wiem sama dziewczyny co na ten temat myśleć, ktg wyszło dobrze, wszystkie inne czynności życiowe Jasia też si, w razie gdyby coś się działo to mam jechać na IP, te usg też nie pokazało żadnych oznak przenoszonej ciąży... mówiłam że jestem pechowa, ale cieszę się że chociaż jakieś skurcze się zaczynają i te 1,5 cm rozwarcia a w sobotę nie było nawet tego