reklama

Otyłość w ciąży

klaczek trzymam kciuki zeby cie macica zaskoczyla....:-D

indziorka mysle ze normalne mi w pierwszej ciazy pokarm lal sie juz od 16 tygodnia... tzn. taka wydzielina bialo zolta i czesto rano jak wstawalam to bluzka byla taka mokra jakbym prysznic brala :-D

reklama
Hejka dziewczyny :)
Rzadko ostatnio tu zaglądam, jakoś nie mam kiedy bo mój M okupuje kompa :)
Dzewelajna ja też mam mieć usg w 7 tyg. ciąży wtedy ma bić już serduszku, wychodzi że jesteśmy w tym samym tygodniu, ale fajnie:)
Pozdrawiam wszystkie forowiczki:)
Dobrej nocy

Pam no pewnie jakoś tak właśnie w 16 tc pierwszy raz zauważyłam plamy po mleku, ale dzisiaj nie wiem co się dzieje normalnie piszę powódź jest :D byle po porodzie się utrzymało;) wtedy może lepiej na to będę patrzyła, bo teraz raczej to przeszkadza, nawet mój za cyca nie chce złapać bo mówię, że mleko w nim jest :(

Alfa to wizytę masz gdzieś niedługo pewnie ;)

Masakra, dziwnie się czuję oglądając ten serial przyjaciółki na polsacie, bo tam typiara nosi moje imię, które zbyt popularne to nie jest :D i jak ja je słyszę w takim natężeniu to aż dziwne jest bardzo :D

Dobry wieczór ;) byłam dziś po południu na wizycie u innej ginekolog (babka ze szpitala w którym rodziła December) i...okazało się że znalazła w tej książce ciąży z UK opis do scanu z 12tyg+5dn i wg niego termin wypadał na 14 września:-D i chyba ten angielski scan był najdokładniejszy, tak bynajmniej mnie się wydaje i ta babka stwierdziła no że faktycznie ona by się trzymała też tej daty, więc wychodziło by na to że jestem po terminie 6 dni a nie ponad 2 tyg :-D:szok: poza tym wszystko sprawdziła i potwierdziła wczorajsze badanie w szpitalu, powiedziała w zasadzie to samo co tamten lekarz czyli wsio jest ok i nie wygląda to na ciąże aż tyle po terminie, powiedziała jedynie tyle że w poniedziałek mam walczyć aby wzięli mnie już do szpitala jeśli samo nic nie drgnie tak dla bezpieczeństwa :tak: Cieszę się, bo jestem spokojniejsza i wierzę w to że do poniedziałku może jednak coś się ruszy choć by dlatego, że pobolewa mnie brzuch...

Indziorka usg mam 25 września, już nie mogę się doczekać, jak usłyszę serduszko mojej kochanej kruszynki :-)
W tym serialu Przyjaciółki fajna obsada jest, oglądałam pierwszy odcinek zapowiadał się na dość ciekawy....

Alfa ja też mam USG 25 :P tylko liczę na dokładne sprawdzenie dzidzi na 3D, w końcu za to płacę :D ale lubię USG, żeby się patrzeć na dzidzię :) Pamiętam swoje USG w 6tc :P taka fasolka 4,5 mm i serduch bijące jak szalone :) niezapomniane uczucie, a w 10 tc już nóżki rączki i główka wyodrębniona- normalnie szok się przeżywa ;) mi ciśnienie podskoczyło do 140/75 :D tak na mnie to podziałało :D

Lolcia najważniejsze, że jest dobrze :) a zobaczysz, że lada dzień Jasio wyskoczy Ci z brzucha już ;)

Pam chętnie zamienię tuner telewizyjny na xbox'a 360 z dyskiem 250GB :D kinekta mogę odpuścić :D niestety teraz nas an to nie stać i pewnie nie będzie, aż się dziecku będzie chciało taki prezent zrobić :D

Witam sie piatkowo!
Huraaa mamy piątek i już jutro weekend , wyspie sie :-) generalnie nie jestem typem spiocha ale jak sie zbliża jesień to zamieniam sie w misia ktory by tylko spał wiec jutro sie wyspie.
Miłego dnia dziewczyny:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry