reklama
agusia30
Zaciekawiona BB
HEj kobietki!!! bardzo Wam dziękuje za miłe poitanie i słowa otuchy troszke sie uspokoiłam!!!!ciesze sie ze was znalazłam. W sumie to ja jeszcze nie wiem czy mi lekarz pozwoli na ciaze czy nie, troszke sie boje pozniewaz w ostanim czasie miam troszke stresu w swoim zyciu nabawiałm sie lekkiejponoc na tle nerwowym arytmi serca ale czytałam ze z tym równiez nie ma jakis powazniejszych przeciwskazan do ciazy, ale kto wie moze otylosc z tym to juz za duzo??????z drugiej strony to co am byc to bedzie nie?????przeciez nawet kobiety z powaznymi wadami serca rodza dzieci. musze uzbroic sie w cierpliwosc poniewaz konsultacja z lekarzem bedzie dopiero w Polsce jak pojedziemy na świeta, chociaz mam lekka nadzieje ze mimo wszystko dzidzius bedzie juz w moim brzuszku ;-). Jeszcze raz dzieki dziewczyny 

Mam wyniki witaminy d3 i mam niedobór wyszło 24,3 a norma jest od 30 wiec az tak zle nie jest ale generalnie niedobór witaminy d jest dość powszechny aczkolwiek prawidłowy poziom tej witaminy wpływa na prawidłowy poziom insuliny. przejde sie do rodzinej zanim trafie do gina zobaczymy co powie.
Cześć dziewczyny
witam się wieczornie.
Mój M. poszedł do pracy, więc komp wolny i mogę ponetować.
Agusia30 witaj w naszym gronie. Powodzenia w staraniach, trzymam krzciuki coby się szybko udało &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Ja też należę do tych puszystych mam 167cm i 104kg wagi, jak zaszłam w ciąże ważyłam prawie 108kg. Miałam kłopoty z zajściem w ciąże i po kilku latach okazało się niestety, że jajowody zapchane były, ale widzisz udało się in vitro i teraz czekam na moje kochane maleństwo. A niestety należę do grona skomplikowanych przypadków i łatwo nie było, więc trzeba wierzyć, że się uda i dążyć do realizacji swoich marzeń.
Dzewelajna jak tam po Twoim usg?
Pam trzymam krzciuki również za Twoje starania &&&&&&&&&&&&&&
Mój M. poszedł do pracy, więc komp wolny i mogę ponetować.
Agusia30 witaj w naszym gronie. Powodzenia w staraniach, trzymam krzciuki coby się szybko udało &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Ja też należę do tych puszystych mam 167cm i 104kg wagi, jak zaszłam w ciąże ważyłam prawie 108kg. Miałam kłopoty z zajściem w ciąże i po kilku latach okazało się niestety, że jajowody zapchane były, ale widzisz udało się in vitro i teraz czekam na moje kochane maleństwo. A niestety należę do grona skomplikowanych przypadków i łatwo nie było, więc trzeba wierzyć, że się uda i dążyć do realizacji swoich marzeń.
Dzewelajna jak tam po Twoim usg?
Pam trzymam krzciuki również za Twoje starania &&&&&&&&&&&&&&
czyżby kobietki jeszcze spały? Ja juz po siłowni jestem
kurde wkurzyłam sie że mam plamienie, miałam taka cichutką nadzieje że a nóż widelec sie udało mimo zakazu pani doktór?! wiadomo zakazany owoc najlepiej smakuje

dzewelajna
Fanka BB :)
to i ja się witam 
po USG zero rewelacji - oprócz tego że wszystko ok oczywiście
siusiaka nie było widać bo nie dość że w przychodni sprzęt kiepski, to moje tkanki podskórne, tyłozgięcie i tak jak z fabianem łożysko na przodzie więc lipka. generalnie z dzidziolem wszystko ok. Po długości kości udowej lekarz stwierdził, że niezły koszykarz albo siatkarka rośnie bo wymiar dużo ponad średnią Polską i trochę ponad Polską górna normę. Fajnie ... Fabian jak się urodził poszedł w tatusia bo miał 52 cm tylko więc moze teraz pójdzie dzidziol w mamusie. tatuś ma 167 a ja 176
uciekam do swoich obowiązków .... trzymajcie się ciepło

po USG zero rewelacji - oprócz tego że wszystko ok oczywiście

siusiaka nie było widać bo nie dość że w przychodni sprzęt kiepski, to moje tkanki podskórne, tyłozgięcie i tak jak z fabianem łożysko na przodzie więc lipka. generalnie z dzidziolem wszystko ok. Po długości kości udowej lekarz stwierdził, że niezły koszykarz albo siatkarka rośnie bo wymiar dużo ponad średnią Polską i trochę ponad Polską górna normę. Fajnie ... Fabian jak się urodził poszedł w tatusia bo miał 52 cm tylko więc moze teraz pójdzie dzidziol w mamusie. tatuś ma 167 a ja 176

uciekam do swoich obowiązków .... trzymajcie się ciepło
reklama
Podziel się: