reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Lo, matko... Poczytalam post, nie popatrzylam na suwaczek! :baffled:
W sumie to ja bym chyba dala normalne mleko gosciowi, ale ja mam dosc tradycyjne podejscie do karmienia dzieci, w dodatku Karol mial przeboje z MM i wychowalam go "po babcinemu", wiec polroczny juz ciagnal flache z grysikiem az gwizdalo.

reklama
Dobry wieczor!

jak wam minela niedziela ?

chyba musze sie bardziej pilnowac bo jakos tak sie rozbrykalam z jedzeniem i juz 97 kg na liczniku a wcale mi sie to nie podoba. Bo teraz chyba najwiecej sie przybiera nie? Bo dzidzia rosnie i nabiera masy . Jak to bylo i jest u was?

pietrucha jak sie czujesz? Masz juz jakies ciazowe dolegliwosci?
akeake co u ciebie, nie odzywasz sie ostatnio..

klaczek twoj karolek rosnie jak na drozdzach , juz niedlugo dwa latka....
milego wieczoru!

Oj, rosnie. Dzis zakupilismy mu jezdzik - tylko jeden typ sie nadal, reszta byla za niska - taki motocykl na nieco kanciastych kolach. Troche wymusza rownowage bo kola tylko 2, ale jednoczesnie jest lekki i dosc wysoki dla Karola, tak ze mlody sobie kolanami po uszach nie smyra. I mam szczesliwe dziecko. :-D

Hej

Marcia, nie odzywam sie bo u mnie nic ciekawego, ale podczytuje Was i witam nowe koleżanki, Pietrucha gratuluje ciazy!
Klaczek, fajnie ze sie pojawilas, brakowalo tu Ciebie i Karolka :)

Pozdrawiam

No witam i ja :-) własnie wszystkie zapracowane takie czy co:szok: my dzis na usg głowki kontrolnym byłysmy no i dobrze jest tz torbiel nie maleje ale i nie rosnie:tak: ja dostałam @:-( jak tylko mi sie skonczy to lece do mojego gina bo znow mam jakies masakryczne bole brzucha i boje sie ze zas sie tam cos uchodowało :szok: typu torbiel miesniak tudziez inne dziadostwo :eek:

Jak sie ciezaroweczki nasze czuja :-)

Kłaczek Karolek boski a jaki juz duzy:szok::-D

Hej. U mnie waga spada na szczescie :-). Kupilam nowa wage i msialam sie pogodzic bo dodala mi pare ladnych kilo. Ale jestem na dobrej drodze dobicia d wagi z wagi starej. JesZzcZe 2 kg :-). Buziaki :-)

reklama
Do góry