reklama

Otyłość w ciąży

Tigi na pewno to jest kwestia wprawy...poczytaj se o diecie montignaca bo on zapoczatkowa diete dla cukrzykow z niskim IG ja mam chyba ze dwie jego ksiazki z przepisami nawet na ciasto z gorzkiej czekolady o niskim IG
Nedzie dobrze....

reklama
Oliwia, to kwestia ekonomiki. Mamy nocna taryfe pradu i pieczenie raniutko jest znacznie tansze. :-D
Marcia, tabelki z Montignaca sa bezbledne przy deicie cukrzycowej. Sama czasem korzystam.

Ja na montignacu schudlam chyba z 7 kg tak bez wysilku i stersu a wogle to chyba on opracowywal te tabelki jako pierwszyi nawet przestrzega w swoich ksiazkach przed roznymi innymi tabelami bo czesto sie roznia

dzień dobry :)

Kłaczku ale beznadziejnie z tym USG... ja bym oszałała :) ile mniej więcej będziesz czekała? u mnie też była masakra syfkowa na brodzie, ale póki co przeszło :D

Małgoniu ja miała podobne obawy, ale znalazłam cudowną Panią doktor, która powiedziała mi że ponieważ nie mam żadnych przewlekłych chorób i jeżeli nie przytyje w ciąży to maleństwu nie zagraża z mojej strony więcej niż ze strony mamy z normalną wagą (a uwierz mi na słowo, że ważę najwięcej ze wszystkich obecnych tu koleżanek ). A co do ubioru to wejdź na allegro, tam kupisz dużo ciuszków :) nowych i używanych, ja się zaopatruję tylko w internecie, bo niestety w sklepach nic na siebie nie mogę znaleźć..

Co do zdjęć z okresu ciąży to u mnie chyba nie będzie zauważalna :D mam ogromny brzuchol :P mam nadzieję, że tylko zniknie mi tłuszcz z pleców a w to miejsce trochę wychyli się brzunio z przodu :) po następnej wizycie, jak się upewnie, że wszystko ok, mam zamiar zacząć chodzić regularnie na basen i dużo spacerować z mężem, bo mój siedzący tryb życia mnie wykończy....

Marcia nie denerwuj się na zapas, na pewno wszystko będzie dobrze :)

Ja też powoli zastanawiam się nad wprowadzeniem ograniczeń w diecie wg IG, choć póki co nic nie przytyłam, a wręcz schudłam 1,5 kg, więc na razie może nie jest to konieczne, ale wiem, że tak do końca nie będzie :)

No i witam wszystkie nowe osóbki :)

a ja się dzisiaj źle czuje... wczoraj byliśmy na imprezie, wróciliśmy przed 4 nad ranem... niedawno wstałam...
ponad godzine graliśmy w kręgle i dzisiaj wszystko mnie boli...

poza tym jadłam jakiś sos grzybowy i teraz tak mi ciężko na żołądku... i od rana mam mdłości, nic nie pomaga to że zjadłam...

a jak u Was mija dzionek?

Katarinka to gratuluje wytrwalosci....do 4 na imprezie :szok: Ja padalam przed 20 i nie bylo szans zeby dosiedziec do 21 teraz czasami udaje mi sie dotrwac do 22-23 ale tylko czasmi:-)

zjadlam obiadek i leze i dysze jak lokomotywa ...

Dorota kopiujesz bbcode z utworzonego suwaczka, wchodzisz w panel uzytkownika i po lewej stronie masz edytuj sygnature jak ci sie otworzy okno tam wklejasz ten bbcode i zapisujesz i juz :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry